Perşembe, Nisan 25, 2024

HepsiBurada KDV İndirimleri Başladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülkemizde e-Ticaret’in önemli bir payını elinde tutan hatta bu sektörü ülkeye kazandıran firma hepsiburada.com KDV indirimlerini başlattı. Nedir bu KDV indirimi diyecek olursanız: hali hazırda satışta olan ürünlerin hem sirkülasyonunu arttırmak hemde müşterilere kampanyalar sunmak amacıyla KDV’siz şekilde satışa çıkarılmasıdır. Madem KDV’siz satabiliyorlar neden KDV var dediğinizi duyar gibiyim. Elbette KDV’siz değil sadece KDV müşteriden alınmamış oluyor.. 

Teknolojik ürünlerde başlatılan bu kampanyada ürünlerde ciddi miktarda indirimler var. Eğer bu aralar almayı düşündüğünüz ürünler varsa kaçırılmayacak fırsat diyebilirim. Laptop, masaüstü bilgisayar, klavye, mouse, kulaklık, aksesuar gibi birçok kategoride indirimler mevcut. Aradığınız kategori için ürünleri inceleyip size uygun olanı seçmenizde fayda var elbette. Bende her kategori için gözüme ilk çarpan ürünü aşağıya sıralıyorum.. 

Lenovo Yoga 520 Intel Core i3 8130U 4GB 128GB SSD

Screenshot 1 1

Dev indirim etiketiyle sunulan bu ürün laptop kategorisinde güzel indirim almış ürünlerden birtanesi. Eğer uzun süreli kullanım için bir laptop ihtiyacınız varsa Lenovo Yoga’ya bir göz atmalısınız. Başlıca özellikler:

-İşlemci Tipi: Intel Core i3

-Ram: 4 GB

-Ekran Kartı: Intel HD Graphics

-Ekran: 14″

WD Elements 1TB 2.5′ USB 3.0 Taşınabilir Disk – 219,90 TL

wd elements

Dolar kurunun yükselmesiyle birlikte harici disk fiyatları bir sene içerisinde neredeyse ikiye katlandı. Teknoloji çağında bilgilerimiz bizim için artık hayati öneme sahip. Kaybolduğunda veya silindiğinde canınızı acıtacak bilgileri harici bir harddiskte yedeklemeniz sizin için en iyisi olacaktır. Harddisk sektörünün dünyada önde gelen ismi WD’nin bu ürünü 219,90 TL etiketiyle sizi pişman etmeyecektir. 

Logitech Mk240 Mini Beyaz Kablosuz Set – 67,90 TL

logitech

Bir oyuncuya olmasa da bilgisayarını günlük işler için kullanan alıcılara hitap eden şık ve kullanışlı olan bu klavye – mouse seti sizi üzmeyecek ürünlerden.

HP Deskjet Ink Advantage 3835 Airprint Yazıcı F5R96C – 305,15 TL

hp yazıcı

Ev veya iş yerinizde kişisel işlerinizi rahatlıkla görebilecek olan bu üründe Faks, Fotokopi ve Tarayıcı mevcut. Tam özellikleri ürün satın alma sayfasında inceleyebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler