Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Hepsiburada Premium Ücretleri Değişti! Zam Sonrası Fiyatlar

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amazon Prime ücretlerine gelen zamlar, dijital içerik servislerine gelen zamlar ve internet fiyatlarına gelen zamlar derken zam furyası aldı başını gitti. Acaba bu kez neye zam gelecek diye bekliyorduk ve beklentimiz son buldu. Zira bu kez de Hepsiburada Premium zamlandı. 9 Ekim yani bugünden itibaren geçerli olan yeni fiyatlara ve eski fiyatlar ile yapılan karşılaştırmalara bir bakalım.

Hepsiburada Premium Zam Sonrası Fiyatlar ve Eski Fiyatlar

Haberlerin hepsi kötü değil. 9 Ekim sonrasında fiyatlar 19,90 TL seviyesine çıkacak ama bunun yanında alışverişlerden kazanılan Hepsiparanın miktarının da artması sağlanacak. 15 TL olan miktar güncelleme sonrasında 20 TL seviyesine kadar çıkacak.

Bunun dışında hediye BluTV üyeliği, bedava kargo avantajları, yarın kapında siparişlerinin telafileri gibi ayrıcalıklar da sunulmaya devam edecek.

Hepsiburada Premium

Tabii ki her ne kadar ayrıcalıklar devam ediyor olsa da zam oranının çok düşük olmadığını da hatırlatmak gerekiyor. Daha önce Mart ayında 9,90 TL olan fiyatın, 14,90 TL seviyesine çıktığını görmüştük. Şimdi gelen zam da 5 TL seviyesinde. Genel paket fiyatının artmasıyla beraber, ileride gelecek olan zamların seviyesi de artış gösterecektir.

Miktar büyüdükçe zamların etkisi de büyüyecek. Bakalım bundan sonraki dönemde Hepsiburada Premium fiyatları ne zaman değiştirilecek? Dileri uzun bir süre daha fiyatların sabit kalması sağlanabilir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler