Perşembe, Nisan 25, 2024

Hikayeler Özelliğine Benzeyen Bir Özellik Google Fotoğraflar’a Geldi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanlarda birçok sosyal medya platformunun kullandığı hikaye özelliğine benzer bir özellik Google Fotoğraflar uygulamasına da geldi. Hikaye özelliğini kullanan kullanıcılar daha çok anlık düşüncelerini paylaşıyordu. Google Fotoğraflar uygulamasına da buna benzer bir özellik geldi.

Hatıralar Özelliği Ne?

google photos

Google Fotoğraflar uygulaması aslında hali hazırda yıl sonlarında o yıl çekilen çeşitli fotoğrafları derleyip topluyor ve bir seri haline getirip video halinde bizlere sunuyordu. Bunun yanında Asistan kısmında ise geçtiğimiz yıl o gün bir fotoğraf çekmişsek o fotoğrafları bizlere gösteriyordu. Yeni gelen Hatıralar özelliği ise bunların birleşimini sunuyor.

Kullanıcıya özel olarak yapılan Hatıralar bölümü, makine öğrenme dili kullanıyor ve belli bir döneme ait fotoğraflar arasından en iyisini seçerek bir klip içerisinde kullanıcıya sırasıyla gösterebiliyor. 

Uygulamada ekranın üst kısmında yer alan Hatıralar bölümü, size her bir yıla ait seçilmiş resimleri sunuyor ve benzer resimleri seçmemeye özen gösteriyor. Kullanıcı dilerse belli bir dönem veya kişiye ait gönderileri çıkartabiliyor ya da tamamen silebiliyorsunuz.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler