Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Hogwarts Legacy Türkiye Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ertelemelere doymayan oyun Hogwarts Legacy için sonunda beklenen zaman geldi. Uzun bir süre sonra oyunun, hedeflenen platformlar için ön siparişleri açıldı. PC, Xbox ve PlayStation için ön siparişe açılan oyun için fiyatlar da netlik kazandı. Bu yazımızda da Hogwarts Legacy Türkiye fiyatı için bir değerlendirme yapacağız ve oyunun çıkış tarihini bir kez daha paylaşacağız.

Hogwarts Legacy Türkiye Fiyatı – PC ve Konsollar

Tabii ki ilk aşamada fiyatları değerlendirmek lazım. Bu noktada oyunun PC sürümü ve konsol sürümleri arasında farklı fiyatlandırmalar yapıldığını görüyoruz. Biz de ayrı aydır değerlendirelim.

Oyunun  PC Fiyatı Nasıl?

Hogwarts Legacy PC sürümü için fiyat, 699 TL olarak belirlenmiş. Standart paketi ön siparişle almak isterseniz ödeyeceğinzi tutar bu. Eğer Deluxe Edition için ön sipariş vermek isterseniz bu kez 799 TL ödeme yapmanız gerekecek.

Bundan bir sene öncesine göre değerlendirecek olursak evet fiyatlar yüksek ama günümüze göre bakacak olursak, yeni oyunlar genelde bu fiyatlara satışa çıkıyor. Bu yüzden PC sürümü için çok fazla bir şey söyleyemeyeceğim. PC sürümü için Steam sayfasının linkini de şuraya ekliyorum.

Hogwarts Legacy Türkiye fiyatı

Oyunun PlayStation Fiyatı Nasıl?

Kısa süre önce PlayStation konsollar için de ön siparişe açılan oyunun konsol sürümü de 899 TL fiyatla karşımıza çıkıyor. Standart sürüm dışında ek bir sürüm göremedim. PlayStation için ek bir versiyon da ortaya çıkarsa, onun da fiyatını ekleriz.

Hogwarts Legacy Türkiye fiyatı

Oyunun Xbox Fiyatı Nasıl?

Gelelim Xbox sürümü için açıklanan fiyatlara. Burada 2 ayrı paket karşımıza çıkıyor. Standart paketin fiyatı 799 TL olarak gözüküyor. Deluxe Edition sürümünün fiyatı ise 1.099 TL olarak belirlenmiş durumda.

Hogwarts Legacy Türkiye fiyatı böyle. Başta söylediğim gibi güncel durumda fiyatlar çok şaşırtıcı değil. Genelde yeni oyunlar bu fiyatlardan satışa sunuluyor. Ama tabii ki geçmişe gidecek olursak, bu fiyatlar gerçekten yüksek. AAA yapımlar için bile.

Hogwarts Legacy Türkiye fiyatı

Hogwarts Legacy Ne Zaman Çıkacak?

Oyun eski nesiller için bir kez daha ertelenmişti ama hem PC hem de yeni nesil konsollar için 10 Şubat 2023 tarihinde çıkış yapacak. Artık ne kadar beğeni toplayacak bilemiyorum ama bu kadar ertelemeden sonra beklentiler bir hayli yüksek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler