Çarşamba, Nisan 24, 2024

Honor 30 Pro Plus Performans Testinde Boy Gösterdi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amiral gemilerini kıskandıracak özelliklerle beraber gelmesi beklenen Honor 30 Pro Plus modeli için tanıtıma çok kısa bir süre kaldı. 15 Nisan tarihinde yeni akıllı telefonların duyurulması bekleniyor.

Tabii ki sürenin bu denli kısalınca, önemli detaylarda sızdırılmaya başlandı. Performans testi sonuçları da önemli detaylardan bir tanesi. Nasıl bir Pro modeli göreceğimiz konusunda önden fikirler veren performans testinde beklenen bazı özellikler doğrulanmış oldu.

Honor 30 Pro Plus Kirin 990 işlemcileri ile geliyor

Pro modelinin içerisinde yer alacak olan işlemciler, Huawei’nin son amiral gemisi işlemci modelleri olacak. Kirin 990 kullanacak olan akıllı telefon Geekbench üzerinde 3893 tek çekirdek puanı almayı başarmış.

Çoklu çekirdek puanına geçtiğimizde çok daha iyi bir akıllı telefon karşımıza çıkıyor. Çoklu çekirdek kısmında 12750 puan gibi iddialı bir değere kadar çıkan Honor 30 Pro Plus modelinin fark yaratacağı kesin.

Honor 30 Pro Plus

Performans testlerinde işlemci modeli ortaya çıkmış oldu ancak telefon hakkında tek detay bu değil. Öyle ki daha önce bu model için bazı paylaşımlar yapılmış ve ekran özellikleri de ortaya çıkmıştı. Ekran özelliklerinde 6.57 inçlik bir ekran boyutu ve OLED ekran paneli özelliğinin geleceğini biliyoruz. 90 Hz yenileme hızının da fark yaratacak noktalardan biri olduğunu söylemiş olalım.

Muhtemelen yine Android 10 işletim sistemi üzerine kurulu olarak gelecek olan telefonun 15 Nisan sonrasında fiyatını da görmüş olacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler