Perşembe, Mart 28, 2024

Honor 8A Pro Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Huawei’nin bir alt markası olarak görevine devam eden Honor, yeni akıllı telefon modeli 8A Pro’yu tanıttı.

Honor 8A Pro Özellikleri Ve Fiyatı

Honor’un yeni akıllı telefonu 8A Pro, 1560 x 720 piksel çözünürlük sunan 6.09 inç büyüklüğünde su damlası adı verilen çentiği üzerinde barındırıyor. Gücünü 12nm üretim süreci ile geliştirilen MediaTek’in Helio P35 yonga setinden alan cihaza 3GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Ayrıca bu depolama alanı MicroSD kart desteği sayesinde 512GB’a kadar arttırılabilecek.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 13MP çözünürlüğünde f/1.8 diyafram açıkılığına sahip cihaz, ön tarafında ise 5MP çözünürlüğünde bir adet selfie kamerasını barındırıyor.

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi üzerine kurulu EMUI 9.0 arayüzü ile beraber çıkan akıllı telefon, gücünü 3.200mAh kapasiteli bir bataryadan çekiyor.

phone honor 8a pro applies in the market of russia his daughter women waterdrop and the price of 217

Mavi ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile beraber Rusya pazarında 218 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulan Honor 8A Pro’nun diğer ülke pazarlarında satışa sunulup sunulmayacağı şimdilik belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler