Cumartesi, Nisan 20, 2024

HTC’nin Yakında Tanıtacağı Orta Seviye Telefonunun Özellikleri Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

HTC, geçtiğimiz zaman orta seviye telefon tanıtacağından bahsetmişti. Bu tanıtacak orta seviye telefonun özellikleri nihayet ortaya çıktı.

HTC son zamanlarda kötü günler geçirdiği için piyasada fazla HTC marka telefon bulunmuyordu. AnTuTu Benchmark’da ortaya çıkan bilgilere göre HTC’nin tanıtacağı modelin kod adı “HTC 2Q7A100“. Model ismi olmayan telefonun özellikleri orta seviyeye göre oldukça heyecan verici. Tabi Çinli rakipleri uygun fiyata yüksek özellikler sunduğu için piyasada HTC’nin tutması biraz zor.

Yakın zamanda HTC uygulamalarını Google Play Store’dan kaldıran HTC, bu tanıtacağı cihazda saf Android kullanacak. Böylece güncellemeler cihaza daha hızlı gelecek.

HTCnin Yakında Tanıtacağı Orta Seviye Telefonunun Özellikleri Ortaya Çıktı 2 PCH

HTC 2Q7A100 Kod Adlı Telefonun Teknik Özelikleri

HTC’nin yeni orta seviye telefonun içersinde Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 710 yonga seti bulunacak. Bu yonga setinin içersinde Adreno 616 grafik birimi bulunacak.

6 GB bellek 128 GB depolama alanı ile gelecek olan telefonun ekran çözünürlüğü 2160 x 1080. Full HD+ ekran ile gelecek olan telefonun panel türü ve kamera özellikleri ise henüz bilinmiyor.

Çinli markalar ile rekabet edebilmek için HTC’nin bu telefonu daha uygun fiyatla gerekiyor. Android 9 Pie ile kutudan çıkacak olan telefonun tanıtım tarihi ve fiyatı henüz belli olmadı.

Sizce HTC’nin yeni orta seviye telefonunun fiyatı kaç para olacak? Fikirlerinizi yorumlarda belirtin. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler