Perşembe, Mart 28, 2024

Samsung Galaxy A2 Core’un Fiyat Etiketi ve Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un Android Go tabanlı ikinci modeli olma özelliğini taşıyan Samsung Galaxy A2 Core’un bugün teknik özellikleri ve fiyat etiketine dair yeni bilgiler sızdırıldı.

Samsung’un yeni akıllı telefonu olacak Galaxy A2 Core, 5 inç büyüklüğünde 960 x 540 piksel çözünürlük sunan bir ekranı beraberinde getirecek. Gücünü Exynos 7870 yonga setinden alacak olan cihaza, 1GB RAM ve 16GB dahili depolama alanı eşlik edecek. Büyük ihtimalle bu depolama alanı MicroSD kart desteği ile arttırılabilecektir.

Kamera kısmına bakıldığında ise ön tarafında 5MP çözünürlüğünde 1 adet kamera bulunurken yine arka tarafa 5MP çözünürlüğe sahip ana kamera konumlandırıldığı görülüyor.

Kutudan Anroid 9.0 Pie Go sürümü ile beraber çıkacak olan akıllı telefon hakkında sızan bir diğer detay ise 2600mAh kapasiteli bir bataryadan güç çekmesi olduğunu söyleyebiliriz.

gsmarena 0002

Kırmızı, koyu gri ve mavi olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile beraber kullanıcıların beğenisine sunulacak olan Samsung Galaxy A2 Core’un, 76 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Akıllı telefonun ne zaman piyasaya sürüleceği ise şimdilik belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler