Cuma, Nisan 26, 2024

Honor Play Türkiye’de Satışa Sunuldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei’nin gençlere hitap eden alt markası Honor tarafından oyuncular için üretilen oyuncu telefonu bugün yapılan lansman ile Türkiye’de resmi olarak satışa sunuldu.

Türkiye’de resmi olarak satışa sunulan ilk oyuncu telefonu olan Honor Play’ın 4 GB Bellek 64 GB hafıza olan modeli Türkiye’de satışa sunuldu. Diğer lansmanlardan oldukça farklı olan Honor Play lansmanında Honor Play ile PUBG turnuvası yapıldı ve kazanan ilk üç kişiye hediye verildi. 

Yonga Seti

Huawei Kirin 970 yonga setinde Mali G72 MP12 grafik birimi bulunuyor. Kirin 970’de dört tane 2.4 GHz dört tane 1.8 GHz olmak üzere 8 çekirdekli işlemciye sahip. GPU Turbo özelliği ile %30 daha az güç tüketirken %60 daha yüksek oyun performansı sunuyor.

4D oyun deneyimi yaşatacak olan Smart Shock özelliği ile gerçek zamanlı ses ve görüntüyü yapay zeka ile tarayarak 30 farklı senaryoda titreşimli geri bildirim sağlıyor. 

Depolama ve Bellek

Türkiye’de satılan modelde 4 GB bellek ve 64 GB hafıza bulunuyor. Üstelik 64 GB hafıza yetersiz gelirse 256 GB’a kadar SD kart takılabiliyor. 

Ekran

1080×2340 Pixel (Full HD Plus) çözünürlüğünde ve 409 ppi değerine IPS LCD panele sahip olan telefonun ekranı 6.3 inç büyüklüğünde. Oldukça büyük ekrana sahip telefon %89 Ekran/Kasa oranına sahip. 

Kamera

Arka tarafda birinci 16 MP (f/2.2 diyafram) ikinci 2 MP(f/2.4 Diyafram) olmak üzere çift kameraya sahip. Arka kamera ile 4K 30 Kare/Saniye video kaydı yapılabiliyor. Ön tarafta ise bir tane 16 MP (f/2.0 diyafram) kameraya sahip.

Ön tarafla ise Full HD 30 Kare/Saniye video kaydı yapabiliyor. Yapay zeka ile 22 farklı kategoride 500 farklı senaryoyu tanıyarak profesyonelce fotoğraf çekebiliyor.  

Batarya

Bataryası ise 3.750 mAh değerinde. Aktif kullanımda 1,5 güne varan pil ile oyun oynarken şarjınızı dert etmeye gerek kalmıyor. USB 2.0 hızında Type-C portuna sahip. 

Güvenlik

Telefonun güvenliği ise parmak izi ve yapay zeka ile yüz tanıma özellikleriyle sağlanıyor. Her ne kadar yapay zeka kullanarak ön kamera ile yüz tanıyor olsa da yüksek güvenlik için parmak izi kullanmanızı tavsiye ederiz. 

Bağlantı

Bağlantı olarak çift VoLTE destekli 4G, 802.11 AC 2.4 GHz ve 5 GHz WiFi, A-GPS, GLONASS ve BDS ile konum belirleme, Bluetooth 4.2 ve NFC özellikleri bulunuyor. 

Fiyat

Şu an için sadece HepsiBurada üzerinden satılacak olan Honor Play’ın satış fiyatı ₺2799 olarak belirlendi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler