Cumartesi, Nisan 20, 2024

Horizon Zero Dawn oyunun PC için çıkış tarihi belli oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation 4‘e özel olarak çıkış yapan Horizon Zero Dawn oyunun, bu yaz PC oyuncuları için çıkış yapacağını daha önceden sizlere duyurmuştuk. Beklenen zaman geldi ve Guerrilla Games, PC sürümü yayınlanacak olan bu oyunun çıkış tarihini yayınladığı basın bülteni ile duyurdu. Paylaşılan bilgilere göre oyun 7 Ağustos tarihinde Epic Games Store ve Steam üzerinden oyunculara sunulacak.

Horizon Zero Down

Horizon Zero Dawn nedir ?

Devasa bir dünyaya sahip olan bu oyunda kıyamet sonrasında Aloy isimli karakterin hikayesine eşlik ediyoruz. Oyun içerisinde devasa robotların egemen olduğu bir dünya üzerinde hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Kabilesi tarafından dışlanan ve kendini savaş konusunda oldukça geliştirmiş olan Aloy ile bir taraftan robotlar ile mücadele ederken, diğer taraftan başka kabileler ile mücadele edeceksiniz.

Horizon Zero Down PC Hocasi

Oyunu kısaca anlattığımıza göre kendi fikirlerimi de sizler ile paylaşmak istiyorum. Bu oyunun, içerisinde barındırığı ilkel dünya ve gelişmiş makineler ile beni etkilemeyi başardığını söyleyebilirim. Oyunun haritasının oldukça büyük ve gizemler ile dolu olması ise beni etkileyen farklı bir nokta oluyor.

7 Ağustos tarihinde çıkış yapacak olan Horizon Zero Dawn hakkında sizler neler düşünüyorsunuz ? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizler ile paylaşabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler