Cuma, Nisan 19, 2024

HP, Elite Folio Cihazını Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

HP bugün, CES 2021 etkinliğinde Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 2 5G bilgi işlem platformu, 16 GB’a kadar RAM ve 512 GB SSD tarafından desteklenen yeni HP Elite Folio cihazını duyurdu. Qualcomm işlemci sayesinde 5G bağlantısının, Wi-Fi 6’nın ve 24,5 saate kadar yerel video oynatmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Bu cihaz yaklaşık 2.85 pound ağırlığında.

Diğer iş amaçlı dönüştürülebilir modellerin aksine, HP Elite Folio, esnek ve magnezyum yekpare tasarıma sahip ileri çekilebilir bir form faktörüne sahiptir. Bu cihaz ayrıca 76 derecelik bir görüş alanı web kamerası, çift mikrofon dizisi ve Audio by Bang & Olufsen ile yüksek çözünürlüklü hoparlörlere sahip durumda.

HP Elite Folio Snapdragon 2 1
HP, Elite Folio Cihazını Tanıttı! 2

Ekran konusuna geldiğimizde 13,5 inç boyutunda diyagonal ekran sunuluyor, isteğe bağlı olarak bir HP Sure View Reflect gizlilik paneline sahip oluyorsunuz. Ayrıca HP, bu aygıtla birlikte tümleşik bir şarj ve depolama yuvasına sahip her zaman hazır bir HP Elite İnce Aktif Kalem içerir. HP Elite Folio’nun hakkında şu ana kadar bildiğimiz tek detaylı bilgi, Şubat ayında satışa sunulacak olmasıdır, teknik özellikleri, fiyatı gibi bilgilere ilerleyen günlerde erişiriz diye umut ediyorum.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler