Perşembe, Nisan 18, 2024

Lenovo LAVIE Mini Bilgisayar Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

CES 2021 heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Lenovo bugün, CES 2021’de yeni cep boyutunda dönüştürülebilir LAVIE MINI isimli bilgisayarını duyurdu. Ultra mobil form faktörüne rağmen, bu bilgisayar Intel Iris Xe grafik, 256GB SSD ve 16GB LPDDR4 RAM ile 11. Nesil Intel Core i7 mobil işlemci tarafından desteklenmektedir.

8 inç WUXGA (1920 x 1200) dokunmatik ekrana sahiptir ve havadar, yarı saydam bir görünüm için Kristal Beyazı renk seçeneğine sahip ve yalnızca 579 gram (1.28lbs) ağırlığında. Herhangi bir modern Windows dizüstü bilgisayar gibi, el değmeden oturum açmak için Modern Bekleme ve Windows Hello ile IR kamera yüz tanıma gibi özellikler içeriyor.

https://youtu.be/KjkpqOn6EJ4

Teknik özellikler

  • Yazmayı kolaylaştırmak için, daire şeklindeki sayısal tuşlar ve sembol tuşları, alfabe tuşlarıyla aynı boyuttadır.
  • LCD kapaktaki logo, bilgisayar açıkken yanar ve klavye de daha kaliteli bir görünüm için arkadan aydınlatılır.
  • Battle royale ve araba yarışı oyunları gibi yüksek kaliteli PC oyunlarını oynamak için isteğe bağlı Oyun Kumandasını süper küçük LAVIE MINI’ye takabilirsiniz.
  • Ayrıca, bilgisayarınızı isteğe bağlı HDMI bağlantılı Dock’a yerleştirerek sorunsuz oyun deneyiminizi büyük televizyon ekranınıza taşıyabilirsiniz.
  • Bir HDMI bağlantısının yanı sıra Dock, çeşitli USB Type-C ve -A bağlantı noktaları dahil olmak üzere başka giriş / çıkış uzantıları da sağlar. Yuva, hızlı bir güç artışı için bilgisayarın pilini de şarj edebilir.

Fiyatlandırma konusuna gelecek olursak Lenovo, LAVIE MINI ultra taşınabilir dönüştürülebilir bilgisayarın fiyatı ve kullanılabilirliği hakkında herhangi bir ayrıntı açıklamadı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler