Perşembe, Nisan 25, 2024

Hulu, Android Uygulamasına Çevrimdışı İndirmeleri Yayınladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hulu, internetin olmadığı zamanlar için video indirme seçeneğini sunmakta diğer akış hizmetlerinden daha yavaş kaldı ancak en azından şirket özelliği genişletmek için çok fazla çalışıyor. Bugün Hulu, indirmeleri artık Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlar ve tabletler için kullanılabilir durumda.

Hulu downloads

Video İndirme özelliği ilk önce bu ayın başlarında iOS ve iPadOS’te başlatıldı. Yalnızca Hulu’nun Reklamsız planına sahip olan kullanıcılar, internet bağlantısı olmayan yerlerde daha sonra izlemek üzere filmleri ve televizyon şovlarını cihazlarına kaydedebilecek. Temel, reklam destekli Hulu planına sahipseniz bu özelliği kullanamıyorsunuz.

İndirdikleriniz otomatik siliniyor!

Hulu, maksimum beş cihazda 25 videoya kadar indirme yapmanıza olanak tanıyor. İndirilen içeriğı izleyebilmeniz için 30 gününüz mevcut ancak daha önce başladığınız bir videoyu bitirmeniz için toplamda iki gününz var. Çevrimdışı indirmeyi korumak için süresi dolmuş içeriği tekrardan bir internet bağlantısı sağladığınız zaman tekrardan indirebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler