Çarşamba, Nisan 24, 2024

Mozilla Firefox 69.0.3 Güncellemesi Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Google Chrome tarayıcı kadar kullanılmıyor olsa da son dönemde sıkça gündeme gelen Mozilla Firefox tarayıcının, önemli özellikler sunan Mozilla Firefox 69.0.2 güncellemesi yayınlanmıştı. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan güncellemenin bazı kullanıcılar tarafından yüklenemediği ortaya çıktı.

Mozilla tarafından da kabul edilen sorun, Windows 10 kullanıcılarını etkilemişti. Güncelleme ebeveyn kontrol aracına takılmış ve güncellemenin indirilmesinde sorun yaşanmıştı. Güncellemenin indirilmesine izin vermeyen hata sonrasında, bir düzenleme yapılacağı da belirtilmişti. Beklenen oldu ve yeni sürüm için düzenlemeler geldi. Hemen sonrasında Mozilla Firefox 69.0.3 sürümü yayınlandı.

Mozilla Firefox 69.0.3 İndirilebilir Durumda

Güncelleme dosyalarının içerisinde yer alan bir API hatası nedeniyle Windows 10 işletim sisteminin denetimlerine takıldıklarını belirten yetkililer, kısa süre önce Mozilla Firefox 69.0.3 sürümünü duyurdu. Bu sürümle beraber güncellemenin yüklenememesi hatası da ortadan kalkıyor.

Mozilla Firefox 69.0.3

Windows 10 kullanıcıları için de kolayca güncellemeler yüklenebilir duruma geldi. Ayrıca güncellemenin Yahoo Mail sorunu için de bir düzenleme sunduğunu ekleyelim. 69.0.2 sürümünden sonra mail hesaplarına giremeyen kullanıcılar da kolayca mail hesaplarına giriş yapabilecekler. Bu konuda yaşanan sorunlar tamamen ortadan kaldırılmış oldu.

Bunların dışında güncellemenin önemli bir yenilik getirmediğini ekleyelim. Tamamen sorunları çözmek odaklı bir güncelleme sunuldu.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler