Cuma, Nisan 19, 2024

Hulu Sonunda Çevrimdışı İndirme Özelliğini Açtı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bugün iPhone ve iPad cihazlarında mevcut, Android platformuna çok yakında gelecek; Tıpkı YouTube’da olduğu gibi Hulu kullanıcıları da programları çevrimdışı indirebilecekler, bu yeni özellik abonelerin bir internet bağlantısına sahip olmadığı zamanlarda daha sonra görüntülemek üzere içerik indirmelerini sağlayacak.

Uyarılar var!

Bunlardan en önemlisi, şu anda, çevrimdışı indirmelerin yalnızca Hulu’nun No Ads planındaki müşterileri için mevcut olmasıdır. Bu yükseltme planı, hizmet tabanına göre aylık 5,99 dolarlık abonelikle karşılaştırıldığında 11,99 dolar tutarında. Bu yüzden hemen, bir çok Hulu abonesi bu özelliğe erişemeyecek.

7FFF16F1 3FC1 4D4E 9145 A41AD7C83939

Buna ek olarak, indirdiğiniz şeyleri gerçekten izlemek için zaman çizelgenizde bazı katı kısıtlamalar var.

İndirme sınırı var

İzleyiciler, 5 farklı cihaza 25 adede kadar başlık indirebilir ve indirilen içeriğini izlemek için 30 güne kadar sürebilir. İzlenen içerik için indirme, oynatmaya başladıktan iki gün sonra sona erecek. İndirilen içeriğin süresi dolduktan sonra, içerikler Hulu’da hala mevcutsa, izleyiciler çevrimiçi olduğunda süresi dolmuş bir indirme işlemini yenileyebilir.

Hulu’nun rakiplerine baktığımız zaman hiçbiri kullanıcılarına herhangi bir kısıtlama sağlamıyor. Eğer Hulu rakiplerini geçmek istiyorsa piyasaya uygun yenilemeler yapmak zorunda kalacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler