Perşembe, Nisan 25, 2024

Humble Bundle’da Amnesia Collection Ücretsiz Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bedava oyunların kralı Humble Bundle yeni bir oyun ile oyuncuları sevindiriyor. 55 TL değerindeki oyun ücretsiz oldu.

Ara ara ücretsiz olarak dağıttığı oyunlarla adından sıkça söz ettiren Humble Bundle, yeni bir kampanya ile oyuncuları sitesine çekiyor. Steam’de 55 TL değerinde olan oyunu ücretsiz olarak dağıtan Humble Bundle yine adından söz ettirecek.

Geçtiğimiz dönemlerde verdiği oyunlar ile oyuncuların sevgisini kazanan Humble Bundle,şimdide yeni bir kampanya ile karşımıza çıkıyor. Seçtiği bir oyunu ücretsiz yapan Humble Bundle, oyuncuları üzerine çekecek. Bu etkinlikte verdiği oyun ise, 55 TL değerindeki Amnesia: The Dark Descent ve Amnesia: A Machine for Pigs. Gelin bu işlem nasıl yapılıyor öğrenelim.

Humble Bundle’dan Ücretsiz Oyun Kodu Nasıl Alınır?

Öncelikle buraya tıklayarak Humble Bundle sitesine giriş yapıyorsunuz. Ardından sağ üst kısımda bulunan “Log in” veya “Sign in” butonlarına tıklayarak siteye giriş yapıyoruz veya kayıt oluyoruz.

humblebundle 3

Ardından hemen karşınıza çıkan “AMNESIA COLLECTION FREE GAME!” kısmına tıklıyoruz.

humblebundle 2

Daha sonra sağ kısımdan “Add to Card (Sepete Ekle)” butonuna tıklıyoruz. 

humblebundle 1

Ardından sağ üst kısımda bulunan sepet ikonuna tıklıyoruz ve alt kısımdaki “Get it for free!” yazılı mavi butona tıklıyoruz. Kısa bir bekleyişten sonra oyun kodunu e-mail’inize gönderdiğine dair bir bildirim veriyor. Mail’inize giriş yaptıktan sonra gelen mail’e tıklıyoruz ve alt kısımdaki kodu kopyalıyoruz.

Daha sonra Humble Bundle sekmesine geliyoruz ve e-mail önizlemesine tıklıyoruz. Açılan sekmede oyunun resmine tıklıyoruz ve yine açılan sekmeye kopyaladığımız kodu giriyoruz. Ardından sizi yeni bir sayfaya atıyor. En alt kısma gelip “Reveak your Steam key (Steam anahtarınızı gösterin)”   butonuna tıklıyoruz ve kodumuzu alıyoruz. Şimdi sıra kodu Steam’de kullanmada.

Steam’de Oyun Kodu Nasıl Kullanılır?

Öncelikle Steam’in uygulamasını açıyoruz. Daha sonra “Kütüphane” sekmesine geliyoruz. Sol alt kısımda bulunan “Oyun Ekle” butonuna tıkladıktan sonra “Steam’de Ürün Etkinleştir” seçeneğine tıklıyoruz.

Açılan sekmede ilk olarak İleri, daha sonra Kabul Ediyorum butonlarına tıkladıktan sonra, gelen kısma Humble Bundle’dan aldığımız kodu giriyoruz ve İleri diyoruz. İşte Steam’de oyun kodu kullanmak bu kadar basit.

Humble Bundle ara sıra yaptığı etkinliklerle adından sıkça söz ettiriyor. En önemlisi ise oyuncuların sevgisini ve beğenisini kazanıyor. Konu ile ilgili düşüncelerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz. Oyunu almayı unutmayın.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler