Cuma, Mart 29, 2024

Lol Şampiyonluk Ligi 2018 Kış Mevsimi Yarın Başlıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Lol Şampiyonluk Ligi 2018 Kış Mevsimi yarın başlıyor. 9 Hafta sürecek olan Lol Şampiyonluk Ligi 2018 Kış Mevsimi, bekleyenleri ile 20 Ocak 2018 saat 15.00 itibari ile müthiş bir mücadele ile buluşacak. Binlerce kişiyi Twitch ekranlarına kitleyen League of Legends müsabakalarının, Kış Mevsimi’nde de rüzgar gibi esmesi bekleniyor. Eğer hiç Lol maçı seyretmediyseniz bir an evvel izlemeniz gerektiğini şiddetle tavsiye edebilirim. İtiraf etmek gerekirse Lol maçları ile defalarca sabahlamışlığım vardır. Bilirsiniz futbol ülkemizde en çok seyredilen sporların başında gelir ve spikerlerin anlatımları ile bir anda duygusal değişimlere maruz kalabiliriz. İşte aynı duygu değişimleri Lol anlatımlarında da yaşanıyor. Özellikle bir takımı desteklemeye başladığınızda her takım savaşı sizler için heyecanla geçiyor. Bir takımı desteklemeseniz dahi, özellikle Dünya Şampiyonası maçları sizi kendisine bağlayabiliyor. Lol’ü bu müsabakaları seyrederek az çok öğrendiğimi belirtebilirim. 

 
Lol Şampiyonluk Ligi 2018 Kış Mevsimi Hangi Maçla Başlayacak?
 

Lol Şampiyonluk Ligi 2018 Kış Mevsimi, ligin iki büyük takımı olan BAUSuperMassive ve 1907 Fenerbahçe arasında oynanacak müsabaka ile başlayacak.  Saat 15.00’da başlayacak mücadelenin kadrolarına baktığımızda: BAUSuperMassive takımı üst koridorda FABFABULOUS, ormanda STOMAGED, orta koridorda yeni transferi GBM, alt koridorda ZEITNOT ve SNOWFLOWER ikilisi ile vadiye inecek. 1907 Fenerbahçe takımı ise üst koridorda kaptan THALDRIN, ormanda CHASER, orta koridorda FROZEN ve alt koridorda PADDEN-ZERGSTING ikilisi ile zaferi kovalayacak.

Lol Şampiyonluk Ligi 2018 Kış Mevsimi 1.Hafta Fikstürü

Lol Sampiyonluk Ligi 2018 1 hafta fikstur

Lol ŞL 2018 Kış Mevsimi fikstürünün tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler