Cumartesi, Temmuz 27, 2024

IGG, Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyaca ünlü oyun şirketlerinden biri IGG, Tayland’ın Phuket kentinde çevrimdışı bir SLG turnuvası gerçekleştirdi. Şirketin önemli oyunları Lords Mobile ve Doomsday: Last Survivors için düzenlenen turnuva, dünyada türünün ilk örneği olması ile öne çıkıyor.

Böylece IGG, oyun sektöründe ilke imza atarak tarihte ilk kez “Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası” düzenleyen şirket olarak öne çıktı. 18-19 Mayıs’ta Phuket’te gerçekleşen çevrimdışı turnuva canlı yayınla dünyanın dört bir yanına ulaştı.

Lords Mobile ve Doomsday: Last Survivors için özel etkinlik düzenlendi

Lords Mobile, 8 yıldır mobil oyun pazarındaki gücünü ve payını kademeli olarak arttırıyor. Bu ivmenin nedenleri içerisinde en temel faktörler arasında IGG’nin dünyaca ünlü markalarla imza attığı iş birliktelikleri ve oyuna tutku ile bağlı olan oyuncu kitlesinin bağlılığı yer alıyor. IGG, titizlikle gerçekleştirdiği Lords Mobile operasyonları ile oyuncuların hayatlarındaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor diyebiliriz.

Geçtiğimiz yıl mobil pazara adım atan çevrimiçi rekabet ve gerçek zamanlı strateji zombi hayatta kalma oyunu olan Doomsday: Last Survivors da ilk yılını başarılarla süsledi.

Ayrıca birinci yılın onuruna layık olarak ilk uluslararası SLG çevrimdışı espor turnuvasını da başlatarak başarılarını taçlandırdı.

IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi

Turnuvada 140.000 Dolar üzerinde hediye dağıtıldı

Mart ayında başlayan çevrimiçi elemelerde finale yükselmeyi başaran espor takımları dünyanın dört bir yanından IGG sponsorluğunda çevrimdışı finale katılmak üzere davet edildiler. Her iki turnuvada da nakit ödüller, oyun içi ödüller, Bose kulaklık ve diğer fiziksel ürünler de dahil olmak üzere toplamda 140.000 Dolar’ı aşan bir ödül havuzu sunuldu.

IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi

IGG aynı zamanda turnuvayı yerinde izlemek isteyen bazı şanslı oyuncuları sahadaki eğlenceye izleyici olarak katılmaya davet etti. İzleyicilerin seyahat ve konaklama masrafları da IGG tarafından karşılandı. Birçok çevrimiçi ve çevrimdışı hediyenin yanı sıra izleyiciler büyük ödül olan 3.000 USD değerinde Apple ürün setini de hediye olarak kazanma fırsatı yakaladı.

Ayrıca seyirciler turnuva sahasındaki oyun standlarında eğlenceli oyunlara katılarak ödül kazanma şansına sahip oldu. Ve tüm izleyicilere bir ürün hediye çantası, 1.000 ABD Doları değerinde oyun içi para birimi ve 200 ABD Doları değerinde hediye çeki verildi.

IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi

Popüler karakter “Dağ” da turnuvaya katıldı

Canlı yayınlanan organizasyona katılmak ve ev sahipliği yapmak üzere topluluğun önde gelen içerik üreticileri de turnuvaya davet edildi. Çok sayıda cosplayer da IGG’nin renkli dünyasından karakterleri canlandırdıkları kostümleri ile sahada yer aldı.

Ayrıca ünlü televizyon serisindeki “Dağ” karakteri ile tanınan Hafþór Júlíus Björnsson da turnuvaya katıldı. Etkinlikte oyun içi bir kahraman olarak yer alan Björnsson izleyicilerle interaktif mini oyunlar da oynadı.

IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi

Dünyada bir ilke imza atan IGG, bu tür çevrimdışı etkinlikler ile oyuncuları ile arasındaki yakınlığı korumayı ve SLG espor turnuvaları için olumlu bir örnek oluşturmayı başarmış gibi gözüküyor.

6

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler