Cuma, Nisan 19, 2024

İnce Belli Nokia 9 Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nokia piyasada kalmaya kararlı olduğu gibi, yeni çıkartmış olduğu akıllı telefonlar ile de bir o kadar ısrarcı. Şimdi de ince belli ve çerçevesiz ekranlı Nokia 9 ufukta göründü. Her ne kadar henüz konsept aşamasında olsa da, telefonun şık görünümü kullanıcıları etkilemiş durumda. Gelin şimdi Nokia 9‘a yakından bir göz atalım.

Yeni Nokia 9 Neler Sunuyor ?

İsmi şuan için Nokia 9 mu olacak yoksa başka bir şey mi net değil. Fakat telefonun kavisli ekranı, ince çerçevesi, çift kamerası ve tasarımı gerçekten çok profesyonel duruyor. Bu durumda da Nokia bizlere ‘üst segment’ kullanıcılarını işaret ediyor gibi.

Geçtiğimiz senelerde telefon piyasasının en iyilerinden birisi olan Nokia, artık eski gücünü geri toplamak ve müşterilerini geri kazanmak istiyor. O yüzden de yeni geliştirdiği akıllı telefonlar ile belki de ‘son kozlarını’ oynuyor diyebiliriz.

nokia 9 kamera

Yeni üst düzey Nokia 9 kullanıcılara ön tarafında iki adet hoparlör, 5.5 inç ekran, 2:1 en boy oranı ve çift kamera sunacak. Öte yandan cihazın kalınlığı ise sadece 6.2 mm olarak belirlenmiş. İnce çerçeve cihazı çok kibar gösterdiği gibi, sanki ‘iPhone 7 alamayanlara özel’ bir konsept olduğu düşünülüyor. Zira fiyat konusunda iPhone 7 ile yarı yarıya olacağı söylentiler arasında.

nokia 9 tasarim 002

Şuan için Nokia 9 konusunda net bir çıkış tarihi bulunmuyor. Elde edilen verilere göre sonbahara doğru piyasada yerini alacak. Açık konuşalım: Eğer Nokia akıllılık yapıp bu cihazı piyasaya ‘uygun fiyat’ ile sunacak olursa, peynir ekmek gibi gidebilir.

nokia 9 tasarim

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler