Cumartesi, Nisan 20, 2024

Instagram Gizli Beğeni Özelliği Yolda

Paylaş

silkroad gaminggentr

Instagram, son günlerde beğeni konusunda yaptığı güncellemeler ve çalışmalarla gündeme gelmeye başladı. Kullanıcıların beğeni sayısına çok fazla takıldığını fark ettiklerini belirten yetkililer, gizli beğeni özelliğinden söz etmiş ve bir hayli ses getirmişti. Şimdi ise merakla beklenen Instagram Gizli Beğeni özelliği test edilmeye başladı.

Instagram Gizli Beğeni Güncellemesi Ne Zaman Gelecek?

Konu oldukça basit. Kullanıcıların beğeni sayısını çok fazla önemsediği ve bu şekilde Instagram’ın kullanım amacının saptığı düşünülüyor. Bunun için yetkililerin bir önlem olması açısından Instagram Gizli Beğeni özelliğini kullanıma soktuğunu göreceğiz.

Güncelleme sonrasında beğeni sayıları gösterilmeyecek. Bunun yerine “diğeri ya da devamı” gibi bir ifade yer aldığını göreceksiniz. Beğeni listesine ulaşmanız ve bunları tek tek sayarak sayıya ulaşmanız mümkün ancak doğrudan sayacın gösterilmeyeceğini belirtelim.

Instagram Gizli Beğeni

Bu durumun Instagram’ın yapısını kökten değiştireceği kesin. Özellikle reklam verenler için yeni bir döneme girilmiş olacak. Artık paylaşımları beğeni sayılarına göre değerlendirmek ve buna göre reklam potansiyeli oluşturmak mümkün olmayacak.

En azından yeni sistemde buna yönelik bir bilgi yer almıyor. Sorunun çözümü için nasıl bir yöntem uygulanacağı da bilinmiyor. Güncellemenin Kanada sunucuları üzerinden testlere başladığını düşünecek olursak, yakın bir zaman sonra soruların cevapları verilmiş olacak. Şimdilik testlerin devam ettiği ve kesin olarak güncelleme tarihinin belli olmadığını da söyleyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler