Çarşamba, Mayıs 8, 2024

WhatsApp’ın Beta Sürümüne Karanlık Mod Eklendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gün geçmeden bir karanlık mod haberi daha geliyor. Her uygulama karanlık mod özelliği getirirken, WhatsApp’ta boş durmamış. WhatsApp‘a karanlık mod özelliği geliyor.

Geçtiğimiz günlerde Google Chorme’un haberlerini alırken şimdide WhatsApp’ın karanlık mod özelliği haberlerini alıyoruz. Windows, Google Chorme gibi bazı uygulamalar ve işletim sistemleride karanlık mod özelliğine sahip olurken herkes tarafından kullanılan bu özellik WhatsApp’ta yoktu. Bu özelliği getirmekte oldukça geç kalan WhatsApp, artık çalışmalarına başlamış gözüküyor ki beta sürüme karanlık mod getirilmiş.

whatsapp3

Android 2.19.82 beta sürümüne getirilen güncelleme ile karanlık moda kavuşan WhatsApp gerçekten göz yormayan bir tarza sahip olmuş. Dünya’nın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’a günde milyonlarca kişi girdiğini göz önünde bulundurduğumuzda bu özelliğin gelmemesi kaçınılmazdı.

whatsapp4

Beta sürümüne göz attığımızda yine siyah üstüne yeşil renkler kendini oldukça belli ediyor. Arka plandaki siyah ise çok parlak değil yani gözleri yormayacak ayarda. WhatsApp’a güncellemenin ne zaman geleceği tam olarak belli değil. Ancak bu güncelleme gece mesajlaşan kullanıcıları kurtaracak diyebiliriz. Çünkü siyah rengin gözleri ciddi anlamda rahatlattığı bir gerçek. Bakalım bu yeni özellik uygumalaya resmi olarak ne zaman eklenecek…

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler