Cuma, Nisan 26, 2024

Twitch Erişim Engeli Kararı Kalktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçen hafta peşi sıra erişim engeli kararları gündeme gelmiş bir yandan Kick bir yandan da Twitch erişime engellenmişti. Milli Piyango İdaresi Başkanlığı tarafından aldırılan kararın nedeni ise kumar yayınları olarak gösterilmişti. Her iki erişim engeli kararından sonra şimdi ise bir bir erişimi engelleri kaldırılmaya başlandı. Önce Kick, hemen sonrasında ise Twitch.

Twitch Erişim Engeli Kaldırıldı!

Kick erişim engeli 26 Şubat tarihinde kaldırılmıştı. Kick yaptığı açıklamada platformda yer alan kumar paylaşımlarını kaldırdığını duyurmuş ve erişim engeli için herhangi bir neden kalmadığını da belirtmişti.

Aradan geçen 3 günlük süre sonrasında bu kez Twitch için erişim engeli kalktı. 29 Şubat 2024 tarihinde BTK üzerinden kontrol ettiğimizde erişim engeli kararının kaldırıldığını görüyoruz.

Twitch Erişim Engeli Kaldırıldı

Henüz Twitch cephesinden konuya ilişkin bir açıklama gelmedi ama erişim engelinin kalktığını düşünecek olursak, Kick platformunda olduğu gibi kumar paylaşımlarının kaldırıldığı yorumunu yapabiliriz.

Yeni bir erişim engeli kararı gelir mi yoksa süreç tamamlandı mı şu an için yorum yapmak için erken. Şimdilik tek söyleyebileceğimiz platforma erişim şu an için açık durumda.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler