Perşembe, Nisan 25, 2024

Instagram Reels için Reklam Gösterme Özelliği Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Instagram Reels, TikTok benzeri yapısı nedeniyle ne kadar ünlendiğini bilmeyen yok. Önce Hikayeler bölümü için aynı durum yaşanmıştı. Şimdi benzeri bir durum da Reels bölümü için geçerli oluyor. Popülerliğin arttığı yerde ne vardı peki? Sesinizi duyar gibiyim. Tabii ki reklam var. 🙂

Reels bölümü için de reklam özelliği geliyor. Yeni reklamlar daha önce Hikayeler bölümü için yayınlanan reklamlara benzeyecek ama önemli farklılıklar da sunulacak.

Instagram Reels reklamları testlere başlıyor

Yayınlanan reklamlar için sürenin 30 saniye civarında olacağı söyleniyor. Bunu maksimum süre olarak görebiliriz. Reklamlar da ise konum farkı olmayacak. Yani ister yatay isterse de dikey reklamlar olacak. Benim düşüncem dikey dışına pek çıkılmaz.

Reklam özelliğinin denemesi ise her zaman olduğu gibi Hindistan’da yapılacak. Zaten Hindistan bu beta testlerinin ana vatanı gibi oldu da o ayrı konu.

Instagram Reels

Hindistan’ı takip eden Almanya, Avustralya ve Brezilya olacak. Amaç tüm kullanıcılar için reklam özelliğini devreye sokmak. Tüm kullanıcılar için gelecek özelliğin Hikayelerden farkı ise ek komutlar olması.

Yani reklamlar kayıt edilebilir olacak ya da istediğiniz zaman paylaşabileceksiniz. Bakalım belki de Instagram Reels yeni bir gelir kapısı da oluşturur.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler