Cuma, Nisan 26, 2024

Instagram’ın En Popüler Otomobilleri Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Instagram’da yapılan bir araştırma ile Instagram’da en çok paylaşılan otomobil modelleri belli oldu. Listenin başını ise bir efsane çekiyor.

Dönemimizin popüler sosyal medya uygulaması Instagram her gün binlerce paylaşımı bünyesinde barındırıyor. Bunların arasında otomobillerinde büyük bir yeri olduğunu biliyoruz. Ama acaba en çok hangi araçlar paylaşılıyor. Gelin bunlara göz atalım.

ABD merkezli Veygo şirketi bir araştırmaya el attı. Instagram üzerinden yaptığı araştırma ile Instagram’da en çok paylaşılan araçları belirleyen şirket bunlara hashtag üzerinden ulaştı. Gelin bakalım listede hangi araçlar yer alıyor.

instagram e1553198675738

Listenin başında tüm zamanların en efsane aracı Ford Mustang yer alıyor. Tam 12 Milyon paylaşımda yer alan Mustang listeye birinci sıradan giriyor. Devamında ülkemizde de popüler olan araçlardan birisi olan Honda Civic geliyor. Listedeki diğer araçlar kadar lüks olmamasına rağmen 7.5 milyon paylaşımın odak noktası olan Civic popülaritesini yakalamış gibi duruyor.

Listenin devamında otomobil piyasasının efsanelerinden olan GT-R ve M3 geliyor. Bu araçların arkasından ise Camaro, Corvette, M4, Aventador, R8, Jeep Wrangler gibi modellerde listede yerini alıyor.

Genel olarak bakacak olursak otomobil camiasının en popüler, en şık ve en hızlı araçları listede yer alıyor. Burada şaşırtan modeli baştada dediğimiz gibi Honda Civic. Böylesine büyük bir popülerliği Instagram’da da yakaladığını kanıtlayan Civic halk tarafından sevildiğini her yerde belli ediyor.

Kaynak: https://www.veygo.com/lifestyle/the-worlds-most-instagrammed-cars/

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler