Cuma, Nisan 26, 2024

Yeni Opel Combo’nun Fiyatları ve Donanım Seçenekleri Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ticari sınıfının yenilenen modeli Combo ülkemizde satışa sunuldu. İşte fiyatı, özellikleri ve donanımları.

PSA grubunun yeni ticari modeli Combo, yenilenen tasarımı ve üstün özellikleri ile rakiplerine fark atmaya geliyor. Citroen Berlingo ve Peugeot Rifter’ın kardeşi olan Combo yenilendi ve özelleşti. Şimdi gelin yeni Combo’dan ve eskisinden biraz bahsedelim.

Ülkemizde Opel uygun fiyatları ve Alman ruhu ile oldukça sevilen bir marka. Ama doğrusunu söylemek gerekirse Combo bu kategorinin biraz dışında. Ülkemizde pek piyasası olmayan Opel Combo, bu sefer yenilenip özelleşerek bambaşka bir araca dönüştü.

Daha öncesinde 1.3 Cdti ve 1.6 Cdti motor seçenekleri ile ülkemizde satılan Combo, şimdi daha yeni ve farklı bir motor ile karşımıza çıkıyor. 2019 Combo bu sefer tek motor seçeneği olan 1.5 Cdti olarak karşımıza çıkıyor. Bu motor 102HP ve 130HP olmak üzere iki farklı güç seçeneğide sunuyor. Tabi fiyatlarda ona göre şekilleniyor.

yeni opel combo fiyati aciklandi 15 e1553103896494

102HP olan motor 130Nm tork üretirken, 130HP olan motor tam 300Nm tork üretiyor. Sayısal değerlerden anlamayanlar için şunu söyleyebilirim. 102HP bu araç için oldukça yeterli. Ancak alt devirlerde çok yığılacağı aşikar. 130HP bu konuda torku ile tatmin edici.

Eski sistemden farklı olarak donanım isimleri değişen Combo, Enjoy, Excellance ve Ultimate donanım seçenekleri ile geliyor. Enjoy en baz paket olurken, Ultimate ise en dolu paket olarak geçiyor. Baz paket olan Enjoy’da standart olarak 16 inç jantlar, ön çarpışma uyarı sistemi, şerit asistanı, hız limiti ve sürücü yorgunluğu tespit sistemi gibi özellikler mevcut.

Dolu paketinde ise tüm bunlara ek olarak LED gündüz farları, 180 derecelik geri görüş kamerası, ön ve arka park sensörleri ve 8 inç büyüklüğünde bilgi eğlence sistemi yer alıyor. Tabi bir aile için kullandığınızda Enjoy’un özellikerl yetersiz gelse de hiç fena olmadığını söyleyebiliriz. Ancak fiyatları bu sevinci biraz baltalıyor.

opel combo

Yeni Combo’nun Türkiye fiyatları bu şekilde. Az önce sevincimizi baltalıyor dediğim kısım buydu. Ülkemizde pekte piyasası olmayan bir araç için bu fiyatların fazla olduğunu düşünüyorum. Birde ticari olduğunu göz önünde bulundurursak bu fiyatlar biraz uçuk diyebilirim. Bu fiyatlara Caddy alabildiğimizi göz önünde bulundurursak biraz daha fiyatların düşük olması beklenirdi.  Umarız yeni Combo ile artık araç artık daha çok tutulan bir model olur.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler