Cumartesi, Nisan 27, 2024

Intel’in En Son Grafik Güncellemesi Halo 3: ODST ve PES 2021 için Destek Sunuyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Intel, Windows 10 tarafında DCH grafik sürücüleri için yeni bir güncelleme yayınladı. En son yayımlanan güncelleme ile birlikte Halo 3: ODST ve PES 2021 oyunları için destekler geliyor ve sürücüler v27.20.100.8681 sürümüne yükseltiliyor. Güncellemeye ait değişiklikleri ise sizin için aşağıda listeledik.

Oyun tarafındaki yenilikler

EFootball PES 2021 Sezonu güncellemesi sayesinde sahaya geri dönüş başlıyor ve tanıdık alanlara geri dönüyorsunuz ve Covenant’ın Iris Plus grafiklerinde veya daha iyisinde Halo 3: ODST’de Yeni Mombasa’yı işgalinin ardındaki motivasyonları ortaya çıkarıyor.

Bazı anahtar konular düzeltildi

  • Iris Plus grafiklere sahip 10. Nesil Intel Core işlemcilerde Total War Three Kingdoms’da (DX11) küçük grafik anormallikleri gözlemlenmişti ve düzeltildi.

Bazı bilinen sorunlar düzeltildi

  • Iris Plus ile 10. Nesil Intel Core işlemcilerde Red Dead Redemption 2 (Vulkan problemi), Call of Duty: Modern Warfare (DX12 problemi), Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint (DX11 problemi), Horizon Zero Dawn (DX12 problemi) modellerinde aralıklı grafik çökmeleri veya takılmaları giderildi.
  • PGA Tour 2K21, Battlefield V (DX12), Rage 2 (Vulkan), Star Wars’da küçük grafik anormallikleri giderildi
  • Battlefront 2 (DX12), Kontrol (DX12).
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler