Cuma, Nisan 19, 2024

iOS 10.3.2 Final Sürümü Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun süredir beklenen, Apple’ın iOS geliştiricileri ile beraber Mart ayından beri testlerini sürdürdüğü iOS 10.3.2 final sürümü nihayet yayınlandı. Aslında daha erken beklenen güncellemenin gecikmesinin sebebi bazı hataların giderilmesinin beklenmesi olduğu söyleniyor. 15.05.2017 tarihi ile herkese açık olarak yayınlanan  iOS 10.3.2 sürümünde bizleri ne gibi değişiklikler bizi bekliyor ?

 

616 Mb dosya boyutu ile herkese açık olarak yayınlanan yeni iOS sürümünün ilk olarak açıklamasında klasik bir şekilde, ” iOS 10.3.2 sorun gidermeler içerir ve iPhone’unuzun ve iPad’inizin güvenliğini arttırır.” yazıyor. Gelen güncelleme ile 3. parti VPN uygulamalarının uyuşmazlıklarının giderilmesi ön görülüyor. Genel anlamda performans iyileştirme açısından yayımlanan güncelleme 32 bit cihazlar içinde indirilebilir durumda. 

ios 1

iOS 10.3 için Jailbreak henüz çıkmamıştı, fakat final sürümünün yayımlanmasının ardından yakın vakitte iOS 10.3.2 cihazlara jailbreak yapılabileceğini söylemek mümkün. iOS 10.3.2 için jailbreak kullanılabilir duruma geldiğinde bunun haberine sitemizden ulaşabilirsiniz. 

Gelen güncellemeyi Ayarlar->Genel->Yazılım Güncelleme yolunu izleyerek yapabilirsiniz, veya iTunes üzerinden sürümü indirip cihazınıza atabilirsiniz. Güncellemeye başlamadan önce şarjınızın %50 nin üzerinde olması veya cihazın prize takılı olması önerilir. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler