Perşembe, Nisan 25, 2024

iOS Cihazınızı Bilgisayara Yansıtın !

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bu yazımızda iOS cihazları bilgisayar üzerinden görmeye yarayan programı sizelere tanıtacağım. Zaman zaman birçok sebep ile telefonumuzun ekranını bilgisayarda görmeye ihtiyacımız oluyor. Aslında bunu yapmak hiç zor değil.

Öncelikle  AirServer isimli programı www.airserver.com sitesinden indirelim. Mac veya Windowsunuza uygun olanı indirdikten sonra kolaylıkla kurulumu yapabilirsiniz. 

Kurulumu tamamlayıp uygulamayı açtığımız da aşağıdaki ekran bizi karşılayacak. TRY butonuna tıklayarak deneme sürümünü aktif edelim.

airserver 8

Son dedikten sonra program arka planda çalışmaya başladı şimdi sıra telefonumuzdan bilgisayara bağlanmakta. 

airserver 9

Cihazımızdan kontrol merkezini açtıktan sonra AirPlay Yansıtma kısmına tıklayarak bilgisayarımızı seçiyoruz.airserver 10

Bilgisayarımızı seçtikten sonra bilgisayarda otomatik olarak AirServer programı aktif oluyor ve bilgisayar ekranımıza telefonumuzun ekranı yansıyor. Bu yansıtmada mouse ile telefona mühadele edemeyeceğinizi hatırlatayım. Sadece telefonda yapılan işlemleri bilgisayardan takip edebilir, video kaydı vs. almak için kullanabilirsiniz..

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler