Çarşamba, Nisan 24, 2024

iOS 13.2.2 ile Arka Plan Uygulama Hatasını Gideren Güncelleme Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

iOS kullanıcıları son bir kaç gündür arka planda çalışan uygulamaların beklenmedik bir şekilde kapanmasını sağlayan hatanın iPhone’larda ortaya çıktığı görüldü. Apple bu sorunu çözebilmek adına iOS 13.2.2 sürümünü yayınladı. Eğer siz de bu hata ile karşı karşıya kalıyorsanız, bir an önce yeni güncellemeyi yapın.

Bu yeni iOS 13.2.2 güncellemesi yeni özellikler olarak hiçbir detay sunmasa da, her zaman güncel olmanın verdiği önemi hatırlatmakta fayda var. Şimdi bir kaç dakikanızı ayırın ve telefonunuzun güncellemesini gerçekleştirin.

iOS 13.2.2 güncellemesi ayrıca şu hataları da düzeltir:

  • iPhone’ların “telefon ile arama yaparken bir aramayı bitirdiğinde geçici olarak hücresel hizmeti kabetmesine” neden olan hata
  • Bazı e-posta ve SMS’lerin tıklanmasına rağmen okunamayan olmasına neden olan hata
  • Safari tarayıcısı üzerinden oturum açarken sürekli oturumun açılamamasını sağlayan hata
  • YubiKey Lightning bağlantısı içeren aksesuarlarda şarj etmeyi kesen hata

Bu yeni düzeltme güncellemesi bir kaç gün sonra iOS 13.2.2 sürümü ile piyasada olacak. Hataların giderilmesinin yanı sıra bir grup yeni emoji de eklenmiş. Eğer geliştirici betasına henüz sahip olmadıysanız, şimdi güncellemeyi yapmanın tam sırası.

apple ios 13 2 2 final 003

Apple iOS’da Güncelleme Nasıl Yapılıyordu?

Belki aramızda yeni Apple kullanıcıları olabilir. Telefonunuza güncelleme gelip gelmediğini kontrol etmek veya var olan yeni güncellemeyi indirmek için telefonunuzdan Ayarlar > Genel > Yazılım Güncellemesi sekmesine giderek ulaşabilirsiniz.

Güncellemeler boyuta göre uzunluk süresini değiştirebilir. Tam olarak güncellemelerin bittiğinden emin olduktan sonra, cihazınızı yeniden başlatın ve yeni iOS sürümü ile tanışın.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler