Cumartesi, Nisan 20, 2024

iOS 13’ün İlk Ekran Görüntüleri Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple yeni işletim sistemini hazırlıyor. Tabi buna dair birçok bilgide ister istemez elimize geçiyor. İşte Apple’ın yeni işletim sistemi iOS 13‘ün ilk ekran görüntüleri…

Apple iOS 12’den sonra yeni işletim sistemi için hemen hazırlıklara başlamıştı. Bir yandan iOS 12’ye güncellemeler gelirken bir yandanda iOS 13 hazırlandı. Apple’ın 3 Haziran’da tanıtması beklenen iOS 13’ten bilgiler sızdı bile.

ios13 1

Apple Worldwide Developers Conference (WWDC)‘da tanıtılması beklenen iOS 13, daha tanıtılmadan ekran görüntüleri sızdı. Buda bazı konulara açıklık getirdi. Bunların başında çok merak edilen karanlık mod geliyor. 

Son zamanlarda iOS işletim sistemine karanlık modun gelip gelmeyeceği konusunda tartışmalar vardı. Şimdi bu konu netlik kazandı. Fotoğraflarda da gördüğümüz gibi iOS 13 beraberinde karanlık moduda getiriyor. Karanlık mod hem gözlerimizi korurken, hemde az ışık yaydığından bataryayıda koruyacak.

ios13

Ekran resimlerine baktığımızda çok köklü değişiklikler görmüyoruz ama ana ekranda bazı farlılıklar mevcut. Yine simgelerde bazı iyileştirmeler yapılmış. Ekran görüntülerinin bir diğerinde Hatırlatıcı uygulamasının yeni tasarımından. Bu uygulamaya “Bugün”, “Planlanmış”, “İşaretlenmiş” ve “Hepsi” başlıklı farklı menülerin yanı sıra bir de arama kutusu eklenmiş.

Bakalım Apple WWDC’de ne gibi özellikleri tanıtacak. 3 Haziran’da hep birlikte bunları göreceğiz. Bakalım iOS 13 nasıl olacak…

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler