Perşembe, Haziran 27, 2024

iPhone 16 için Ekran Özellikleri Gözüktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple’ın bir sonraki hamlesi olarak karşımıza çıkacak olan iPhone 16 serisi için ilk bilgiler gelmeye başladı. Henüz iPhone 15 serisi bile yeni ortaya çıkmış olabilir ama Apple’ın çoktan yeni seri amiral gemisi telefonlar için çalışmalarına başladığı da biliniyor. Bu noktada yeni seri akıllı telefonlar için ilk ortaya çıkan bilgiler ise telefonların ekran özelliklerine ilişkin olan bilgiler.

Daha önce de yaptığı paylaşımlarıyla bildiğimiz ünlü analist Nithin Prasad tarafından paylaşılan bilgilere göre yeni seri akıllı telefonlarda beklentilerin çok dışında bir ekran olacak.

iPhone 16, Yeni Bir Ekran Paneliyle Geliyor

Ünlü isim tarafından verilen bilgilere göre yeni seri akıllı telefonların ekranlarında 60 Hz yenileme hızı sunulacak. Son seri iPhone modelleri düşünüldüğü zaman 60 Hz yenileme hızı biraz geri planda kalıyor.

iPhone 16 ve iPhone 16 Plus modellerinde sunulacak olan ekran yenileme hızının dışında ekranların yine LTPS OLED panel olması da beklentiler arasında. Burada tüm modellerde Taptic Engine teknolojisinin de kullanılması bekleniyor.

iPhone 16

Benzer bir panele yer verileceği açıklanan iPhone 16 Pro Max modelinin ise boyut olarak bir hayli farklı olduğunu göreceğiz. Telefonun ekran boyutu 6.9 inç seviyesinde olacak.

Tüm bu özelliklerle beraber yeni seri akıllı telefonların önümüzdeki yıl ortaya çıkmasını bekliyoruz. Tabii ki telefonlar için daha fazla bilgiye ihtiyacımız var. Zaman içerisinde çok daha fazla detay için açıklama gelecektir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler