Perşembe, Mart 28, 2024

İstanbul’da görülen ilginç cisimlerin UFO olduğu doğrulandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz hafta Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi tarafından da gündeme alınan ve İstanbul’da çekilen görüntülerle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Basın ile paylaşılan tüm görüntülerin hiçbir şekilde montaj olmadığı ve video üzerinde oynamaların yapılmadığı tespit edilirken, o görüntülerin UFO olduğu konusunda da doğrular nitelikte açıklamalar geldi.

İstanbul semalarında görünen bu ilginç, parlak ve sürekli  hareket halindeki cisimlerin yabancı olduğu ve bu konuda çalışmaların hala titizlikle devam ettiği konusunda bilgiler mevcut. Sirius Uzay Araştırma Merkezi’de olaya dahil olarak, hiçbir bilindik teknoloji ile bağdaşmadıklarını açıkladı.

Tamamen Bilinmeyen Cisimler

Uzay Araştırma Merkezi tarafından yapılan açıklamaya göre; “Bahsi geçen video içerisinde kaydedilen görüntülerde özel filtre analizi ve programlarla yapılan piksel, gölge, ışık, kontrast ve kare karşılaştırmaları incelemelerinde videoya alınan görüntülerin sahte veya montaj olmadığı, hiçbir oynama ve efektin eklenmediği tespit edilmiştir.” denildi.

Yani videoya kaydeden kişi aslında gerçek görüntüleri kaydetmiş ve bunu servis etmiş. Bilirsiniz, normalde bu tip görüntüler üzerinden çok fazla manipülasyonlar yapılarak gündemi karıştırmaya yönelik haberler ortaya çıkar. Fakat bu görüntüler tamamen saf ve elde edilmiş detaylar.

Hiçbir Ses Çıkartmadan Hareket Ediyorlar

Ortalama 1 hafta süren analiz sonuçları ise gerçekten şaşırtıcı ve ilginç. Bizlere uzaylı muhabbeti doğru gelmiyor olsa da, bazen kendi kendimize düşünüyoruz; “ya arkadaş o kadar çok gezegen var, 7 kat evren var, arş var ama sadece Dünya üzerinde biz mi varız?” diye. Aslında çok mantıklı ve doğru tespitler yapıyor insanoğlu. Gerçekten de bu koca evrende yalnız değiliz.

Onların adına UFO, uzaylı veya başka bir isim verilmiş olabilir. Görüntülerdeki UFO‘da olmayabilir. Fakat evrenden gelen farklı cisimler veya canlılar olduğu yönünde gerçekten ciddi bulgular elde edilmeye başlandı. Yalnız değiliz gerçekten, merak etmeyin.

Tespit sonuçlarında ise videoya kaydedilen bu görüntülerin hiçbir ses çıkartmadan hareket etmesi, yaptığı formlar, yapıları, bir anda beliriyor olmaları, yaymış oldukları derin parlak ışıkları ve yer çekimini etkisiz kılabilecek şekilde havada bir kaç saniye boyunca asılı kalmaları şuanda bilinen hiçbir teknoloji ile örtüşmüyor.

Resmi açıklamanın devamı ise şu şekilde;

“Görüntüleri özel filtre programları ile büyüterek yaptığımız histogram ve piksel incelemelerinde farklı renklerde ışıklar saçtığı tespit edilmiş olup, gündüz filme alınan cisimlerin yakınlığı atmosfer içerisinde 4 ile 6 kilometre arasında seyrettiklerini göstermiştir.

Yapılan spektral analizler sonucunda, cisimlerin yaydığı ışık hüzmesi spectral fotometre ile de ölçülmüş olup, beklenen değerlerin çok üzerinde ışık ve parıltılar yaydığı saptanmıştır. Cisimler 1 saat içerisinde 10 ile 15 dakika aralıklar ile ortaya çıkmış, bazen üç, bazen de dört, maksimum ise 7 ışıklı cisimler olarak bir anda ortaya çıkmış ve sessiz bir şekilde hareket etmişlerdir. Yapılan her türlü teknik ve bilimsel analizler sonucunda videoya alınan görüntülerin “Tanımlanamayan Uçan Cisimler/UFO” oldukları sonucuna varmış bulunuyoruz.”

Detayları gördünüz, artık resmi olarak bizim de bir Uzaylılarımız var. Yakın zamanda cümbür cemaat ülkemize gelmelerini ve toplu mangal söyleyişilerini de Twitter üzerinden başlatacağımızı düşünüyorum. Ne dersiniz?

istanbul da garip cisimler ufo 002

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler