Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Chery İmzalı Jaecoo Ne Zaman Gelecek? Tarih Netleşiyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Chery Group Türkiye’ye bir geldi tam geldi. Markanın 3 yeni modeli de satış listelerini sallamayı başardı. Başta Tiggo modelleri olmak üzere büyük ilgi gören Çinli marka, şimdi de alt markası Jaecoo için hazırlıklara başladı. Daha önce haberlerde de yer verdiğimiz Jaecoo 7 modeliyle Türkiye’ye giriş yapacak olan Çinli dev için takvim de netleşmeye başladı.

Jaecoo Ne Zaman Gelecek? Fiyat Bilgisi Var mı?

Chery Türkiye, geçtiğimiz günlerde Türkiye’den belli başlı isimlerin de katıldığı özel bir etkinlik düzenledi. Wuhu şehrinde düzenlenen etkinlik kapsamında, yeni araçlar ve ülkemize gelecek olan araçlar için bir gösterim yapıldı.

Alt marka konumunda olan Jaecoo konusunda da detaylar bu etkinlikle beraber ortaya çıktı. Hemen belirtelim ki markanın ne zaman ülkemizde satışlara başlayacağı konusunda resmi bir açıklama yok.

Jaecoo 7

Ama hem etkinlik sonrasında hem sektör otoritelerinin verdiği bilgiler ışında değerlendirecek olursak serinin 2024 yılının ilk çeyreğinde satışlara başlayacağı işaret ediliyor. Fakat dediğimiz gibi hala net olarak markanın açıkladığı bir tarih yok.

Bunun yanında markanın ilk olarak Jaecoo 7 modeli için satışlara başlaması bekleniyor. Premium serisi aracın fiyatı konusunda kesin bilgiler olmasa da Chery’nin genel olarak rekabetçi fiyatlarla satışlar yaptığını biliyoruz. Muhtemelen alt marka için de aynı durum geçerli olacak.

Arazi yetenekleriyle öne çıkacak olan Jaecoo 7’nin de yine çok satan modeller arasındaki yerini almasını bekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler