Cuma, Nisan 26, 2024

JBL’den Güneş Enerjisi ile Çalışan Kulaklıklar!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Portatif ses cihazları son birkaç yılda daha iyi ve daha ucuz hale gelmiş durumda, ancak JBL bu segmentte önemli bir açı noktasını ele alarak olayları değiştirmenin zamanının geldiğini düşünüyor: pil ömrü.

Şirket şu anda , Solar şarj teknolojisine sahip olan Reflect Eternal kulak üstü kablosuz kulaklıkları üzerinde çalışıyor , bu nedenle sadece dışarıya çıkarak veya iyi aydınlatılmış bir alanda içeride oturarak onları kolayca şarj edebilirsiniz – kablo gerekmez.

JBL bu hileyi bastırmak için piyasaya atılmadı. Kulaklıklar USB üzerinden hızlı bir şekilde şarj edilebilir (şirket sadece 15 dakika içinde iki saatlik bir kullanım süresi olduğunu iddia ediyor) ve bize göre makul olmayan bir şekilde 164 Dolarlık fiyat etiketi ile satılıyor.

Güneş enerjisi teknolojisi, bir çift kulaklığın bandı dahil olmak üzere hemen hemen her şeye uyacak şekilde biçimlendirilebilecek hafif bir hasat malzemesi geliştirdiğini iddia eden Exeger adlı bir İsveç firmasından geliyor. Şirket bir süredir bu iş üzerinde çalışıyor.

JBL says its solar powered headphones will be available in two colorways
JBL'den Güneş Enerjisi ile Çalışan Kulaklıklar! 2

Büyük bir üretici olmasına rağmen, JBL, Indiegogo’da Ebedi Yansıtarak kitlesel bir fon oluşturuyor. Bu yaklaşımı, bu ürüne girişmeden önce müşterilerin ilgisini ölçmek ve ayrıca geliştirme sürecinde onlardan geri bildirim alabilmek için muhtemeldir.

Ebedi Yansıtacak, gelecek Ekim ayında gönderilecek ve yalnızca ABD ve Almanya’daki müşterilere açık olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler