Salı, Nisan 16, 2024

12 gün boyunca Epic Games’in ücretsiz dağıtacağı oyun listesi belli oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dostlarım, eğer Epic Games yakından takip ediyorsanız, muhtemel zaman zaman böyle sürprizler yaptığını da biliyorsunuzdur. O halde 19 Aralık 2019 tarihinden itibaren 12 gün boyunca sürecek olan Epic Games ücretsiz oyun festivalini de kaçırmazsınız diye düşünüyorum. Biz de bu rehberi siz kaçırmayın diye hazırlıyoruz.

Hangi oyunlar ücretsiz olarak dağıtılacak?

bloodroots epic games

  • 1-) Bloodroots (Epic Games fiyatı: 30 TL)

Oyun biraz açık dünyayı andıran, tüm dünyada her şeyi serbest olarak kullanabildiğiniz bir oyun. Genelde düşmanların yoğun olduğu, kendi silahlarınızı kendiniz bulup öyle savaştığınız türden aksiyon ve hız dolu bir oyun.

foregone epic games

  • 2-) Foregone (Epic Games fiyatı: 39 TL)

Genelde düz bir zeminde yürüyerek düşmanları alt etmeye çabaladığımız futuristik bir oyun. 2D tasarımı eski nesil oyunları andırsa da, 39 TL bu oyuna vermezdim açık konuşayım. Ancak herkesin zevki farklı tabii ki. Ücretsiz olduğu için tadından da yenmez.

predator epic games 001

 

  • 3-) Predator: Hunting Grounds (Epic Games fiyatı: 69 TL)

Grafiksel olarak sizi de, bizi de tatmin edecek düzeyde bir oyun. Bu oyunu kaçırmamanızı tavsiye ediyorum. Zaten fiyatı da 69 TL olduğu için, kaçırmayacağınızı düşünüyorum. Genelde değişik tipte yaratıkları görev icabı indirdiğimiz sürükleyici ve aksiyon dolu bir oyun.

surgeon simulator 2 epic games

  • 4-) Surgeon Simulator 2 (Epic Games fiyatı: Henüz belli değil)

Çok yakında piyasaya sürülecek olan Surgeon Simulator 2 Epic Games’in müjdesi olarak geliyor. Biraz psikopatça bir oyun olduğunu söylememde fayda var. Adrenalini yüksek ve aynı zamanda canınız sıkılmadan vakit geçirebileceğinizi düşünüyorum. İlk versiyonunu oynayanlar, ikincisinden çok daha büyük keyif alabilirler.

the red lantern epic games

  • 5-) The Red Lantern (Epic Games fiyatı: Henüz belli değil)

Tam 5 kızaklı köpeğinizin olduğu ve çeşitli görevlerin verilerek ilerlemeli yol kat ettiğiniz ilginç bir oyun. Henüz Epic Games’te yayınlanmadı ama yakında ücretsiz olarak dağıtılacak. İlk defa oynayacaklar için, grafiksek açıdan tavsiye edebilirim.

before we leave epic games

  • 6-) Before We Leave (Epic Games fiyatı: Henüz belli eğil)

Bir dünya kurma oyunu. Epic Games’te henüz satışta değil. Ancak yakında yine ücretsiz olarak alabileceksiniz. Bu tür oyunlara merakınız var mı bilmiyorum ama, grafiksel açıdan hoşuma gitti diyemeyeceğim.

delivery totally service epic games

  • 7-) Totally Reliable Delivery Service (Epic Games fiyatı: Henüz belli değil)

Bir sanal dünyanın içerisinde size verilen görevleri tamamlamanız isteniyor. Açıkçası grafiksel ve oynanış açısından 2019 yılında olmamasını gerektiğini düşündüğüm bir oyun. Ücretli olsa bile çok fazla tercih edeni olacağını düşünmüyorum. Ancak ücretsiz olacağı için, denemenizde fayda var.

the wolf among us epic games

  • 8- ) The Wolf Among Us 2 (Epic Games fiyatı: 39 TL)

Vampirimsi ancak insan görünümlü olan bazı kanlı yaratıklar ile karşı karşıyasınız. Cinayetleri aydınlatmak iste göreviniz. Şuanda Epic Games‘te 39 TL’den ücretsiz konumuna çekilmiş durumda. İster şimdi kütüphanenize ekleyin, isterseniz de sonradan ekleyebilirsiniz.

Dağıtılacak oyunları nasıl alacağız?

Öncelikle taktir edersiniz ki Epic Games hesabınız olması gerekiyor. Hesabınıza e-posta ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra yapmanız gereken tek şey 19 Aralık tarihini beklemek. Launcher içerisinde sağ tarafta her zaman ücretsiz oyunların listesi gönderilir. Yine aynı şekilde buradaki bildirimlere tıklayarak ücretsiz oyunları her gün almaya başlayabilirsiniz.

Türkiye saati ile sabah 10:00’da başlayacak olan etkinlik için 12 gün boyunca 12 adet oyun dağıtımı gerçekleştirilmiş olacak. Hatta Epic Games etkinlik için aşağıdaki videoyu paylaştı;

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

13 YORUMLAR

  1. Siz nereden ulaştınız bu bilgiye ? Buradaki oyunların bir kısmı çıkmamış bile ve 1 Ocağa kadar çıkmayacak oyunlar. ( 12 oyun 1 Ocağa kadar hergün verilecek)

  2. Bunlar 12 gün boyunca verilecek ücretsiz oyunların listesi değil epic games store a eklenecek yeni oyunların listesi bu oyunların çoğu çıkmamış bile

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler