Cumartesi, Nisan 27, 2024

John Wick 3 : Chapter Filminin Tarihi Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

John Wick 3 : Chapter Filminin Tarihi Belli Oldu!

John Wick karakteri ile gönüllere taht kuran ünlü aktör Keanu Reeves‘i bir kez daha beyaz perdede göreceğiz. Çünkü John Wick yeni filmi ile tekrardan film sahnesine çıkıyor. John Wick 2017 yılının en iyi aksiyon filmi denilebilecek düzeydeydi zaten. Yeni filmi ile bu aksiyonu daha üst seviyeye çıkartmalarını bekliyoruz. 

Her ne kadar aksiyonu dibine kadar yaşadığımız bir film olsa da bir süre beklememiz gerecek, hatta biraz daha fazla. Filmin çıkış tarihi, 17 Mayıs 2019 olarak belirlenmiş. Filmin tarihini görenler üzülmüyor değil. Aslında filmin başarılı oluşuna baktığımızda, bu süre aslında başarılı bir yapıt çıkartmaları için gerekli. 

john wick 3 pch 1

Serinin devamı olarak gelecek John Wick 3 : Chapter, en çok sevilen ve izlenen filmlere imza atan Marvel’in Avengers 4 adlı filminden tam 2 hafta sonra vizyona girecek. Sizce John Wick 3, önceki filmlerinde olduğu gibi aynı başarıyı yakalayabilecek mi? 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler