Salı, Nisan 23, 2024

Just Cause 4 Oyunu Ücretsiz Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games Store, her hafta düzenli olarak ücretsiz oyunlar sunmaya başladı. Steam ile girilen yarışta firmanın birçok ünlü yapımı ücretsiz olarak sunduğunu gördük. Gelen bilgilere göre önümüzdeki hafta ücretsiz olarak sunulan oyun ise Just Cause 4 olacak.

Merak eden kullanıcılar için 2018 yılında çıkış yapan oyundan biraz daha detaylı olarak söz edelim. Ayrıca oyunun şu an için ücretsiz olmadığını ancak kısa süre sonra ücretsiz olarak sunulacağını da belirtmiş olalım.

Just Cause 4 nasıl bir oyun?

İlk olarak 2006 yılında piyasaya sürülmüş olan yapım, açık dünya temalı oyunlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. İlk oyunundan tam 12 sene sonra 2018 yılında piyasaya sürülen Just Cause 4 yapımında ise oyunun daha da detaylandırıldığını görüyoruz.
Yine açık dünya temalı yapısını koruyan yeni oyunda da baş karakterimiz Rico Rodriguez’i kontrol ediyoruz.

Üçüncü oyunun hikayesinden devam eden oyunda, serbest dolaşan bir karaktersiniz ve harita üzerinde çeşitli görevleri yerine getirerek ilerliyorsunuz. Macera ve aksiyon oyunları arasında yer alan oyun, hem grafiksel açıdan hem de oyun atmosferi olarak gerçekten dikkat çekmeyi başarıyor. Oyunun yapısını daha iyi anlamanız için tanıtım videosunu da yazıya ekliyoruz.

Serinin devam hikayesiyle dikkat çeken oyununa ücretsiz olarak erişmek için ise bir hafta kadar beklemek gerekiyor. Gelen bilgilere göre Epic Games Store oyunu 16 Nsan ile 23 Nisan arasında ücretsiz olarak sunacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler