Cuma, Mart 29, 2024

Kamyon sürücüleri hız kameralarını ücretsiz görecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

TomTom, ticari olarak profesyonel kamyon sürücüleri için yeni navigasyon cihazı Trucker 6000’i tanıttı. TomTom TRUCKER 6000 Ömür Boyu Sürümü, kamyon sürücülerine tek bir pakette doğru araç navigasyonu, hız kamerası uyarıları, harita güncellemeleri ve canlı trafik bilgilerini sunuyor. Sahip olduğu gömülü SIM ile yurt dışında bile sürücülere yerel sürüşleri kadar rahat ve kaygı duymayacakları bir sürüş sağlıyor.

 

 

Ağırlığa göre rota oluşturuyor

 

Kamyon sürücüleri artık yola çıkmadan önce MyDrive ile bilgisayarları veya cep telefonları üzerinden yolculuklarını planlayabiliyor. Böylece sürücü koltuğuna oturduklarında navigasyon cihazları programlanmış olarak hazır olarak onları bekliyor. MyDrive mükemmel bir rota bulmak için kamyon ağırlığı, türü, boyutu ve kargoyu bie dikkate alıyor. TomTom’un son derece doğru trafik bilgilerinden oluştuğu için ulaşılacak yere varmak sorunsuz oluyor.

 

TomTom Kurucusu ve Genel Müdürü Corinne Vigreux konuyla ilgili şunları söyledi: “Biz profesyonel sürücüler için verimliliğin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu düşünce ile TomTom TRUCKER 6000 Ömür Boyu Sürüm’ü yarattık. Ayrıca sürücülerin ek hizmetler ve gelecekte oluşabilecek dolaşım ücretleri konusunda bir ücret ödeme endişesi yaşamak istemiyorlar. Bu lansman ile bu konuya da bir çözüm getirmiş olduk.”

 

The TomTom TRUCKER 6000 Ömür Boyu Sürümü, sadece profesyonel sürücüler için dizayn edilmiş olmayıp aynı zamanda kendi aracını kullanan bireysel sürücüler için de uygundur.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler