Cuma, Nisan 26, 2024

Kapsamlı VPN Hizmeti Surfshark Şimdi İndirimli!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Öncelikle VPN‘in ne olduğunu bilmeyen kullanıcılarımız için kısa bir bilgilendirme yapalım.  Sanal Özel Ağ, internete şifreli bir geçit ile bağlanarak çevrim içi gizliliğinizi ve hassas verilerinizi koruduğunuzdan emin olmanızı sağlayan bir servistir. Surfshark VPN uzun yıllardır bu konuda hizmet veren ve toplamda 3200 sunucusu bulunan global bir servis sağlayıcıdır.

Branded photos 13 1

VPN‘ler genellikle halka açık Wi-Fi noktalarına güvenli bağlantı sağlamak, IP adresinizi gizlemek ve gezinmenizi gizli tutmak için kullanılır. Ayrıca  Günümüz de bir çok hizmet sağlayıcısı bağlanılan ip’ye göre fiyatlandırma veya hizmet vermekte. İşte tam bu durumlardan sorun yaşıyorsanız. Vpn kullanmak sizin sorununuzu çözecektir.

what is a vpn

VPN Tam Olarak Ne Sunuyor?

Gizlilik içinde gezinin

Verilerinizin izlenmesini veya çalınmasını önlemek için internet etkinliklerinizi şifreleyebiliyorsunuz.

Konumunuzu gizleyin

Konumunuzu gizlemek ve izlenmeyi önlemek için IP adresinizi değiştirin.

Reklamları ve kötü yazılımları engelleyin

CleanWeb ile sinir bozucu reklamları durdurun ve saldırılardan korunun.

İnterneti sansürsüz kullanın

Vpn hizmetlerinin en önemli özelliklerinden birisi de ülkenizdeki erişimi yasaklanmış sitelere veya uygulamalara erişmenizi sağlamakta.

Güvenli IPTV erişimi elde edin

Coğrafi olarak engellenmiş IPTV içeriğini kimse sizi gözetlemeden güvenli bir şekilde izleyebilirsiniz.

Surfshark VPN Farkı ?

Surfshark bağımsız web güvenlik test edicisi Siber güvenlik şirketi Cure53’ün denetimine göre verileriniz ve çerezlerin Surfshark ile oldukça güvenli olduğunu belirledi.

“Özetlemek gerekirse Cure53, Surfshark VPN eklentilerinde bu denli yüksek bir güvenlik yapısı görmekten oldukça memnun. Özellikle de benzer ürünlerin sahip olduğu yaygın gizlilik sorunları düşünüldüğünde.”
Dr. Mario Heiderich, Cure53’nin Kurucusu ve Yöneticisi

Surfshark Preview

Surfshark’ta VPN protokolleri

VPN protokolü, VPN sunucusuna bağlanmanızı mümkün kılan önemli bir mekanizmadır. VPN protokolleri, VPN’lerin verilerinizi internet üzerinden güvenli bir şekilde göndermesine yardımcı olan bir teknolojidir – web sitelerinde gezinmek, sosyal medyayı kullanmak veya çevrimiçi olarak hemen hemen her şeyi yapmak için.Bir VPN protokolü, gizleme yardımıyla VPN trafiğini gizleyebilir, mükemmel ileri gizlilik sunabilir ve güvenli kanallar üzerinden anahtar değişimi sağlayabilir.

Fiyatlandırma

Surfshark yıllık peşin ödemelerde %80 e varan bir indirim sunuyor. ilk 24 aylar sonrası yıllık faturalandırma. Bölgenizde bulunan yasalara bağlı olarak ek vergiler uygulanabilir.

Screenshot 1

 

Sizlerde kampanya sona ermeden satın alabilirsiniz. Detaylı bilgi için https://surfshark.com/tr/download bağlantısını ziyaret edebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler