Çarşamba, Nisan 24, 2024

League Of Legens Türkiye Şampiyonu Dark Passage Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülker Sports Arena‘da gerçekleşen final karşılaşması coşkulu bir kalabalık ile başladı . Tahmini katılım 12 bin kişi olduğu açıklandı. TBF 2016 Final karşılaşması Darkpassage ve Supermassive takımları arasında oynandı.

İlk Yarı Çok Çekişmeli Geçti

İlk Yarı: İlk yarıda Darkpassage‘nin üstünlüğü ile 1-0 tamamlandı. Karşılaşmayı izlerken ilk olarak DarkPassage biraz geride başlamıştı. Rakibini üstüne çektikten sonra SuperMassive üzerlerine gitti. Ancak maçın ilerleyen dakikalarında Naru çimlerin arasında 4 kişi tarafından sıkıştırılınca oyunun gidişatı bir anda DarkPassage lehine döndü. Ardından Baron‘a giden DarkPassage, Baron’u da aldıktan sonra kuleleri hızlı bir şekilde yıkarak ilk yarıya 1-0 önde girmiş oldu. İkinci yarıdan detayları aktarmaya devam ediyoruz.

lol-turkiye-sampiyonasi-2016-dark-passage
İkinci Yarı: İkinci yarıya takımlar şampiyon seçimlerini yaptıktan sonra hızlı bir giriş sergilediler. Ancak ikinci yarıda SuperMassive takımından daha iyi bir performans beklerken, tam tersi DarkPassage toplamda 5 ejder ve 1 baron alarak üstünlüğü ele geçirdi. SuperMassive takımından Trundle oyunda alt ve üst kuleleri alıp, inhibitörleri açsa da SuperMassive takımını kurtarmaya yetmedi. Ardından DarkPassage tüm gücünü kullanarak kuleleri aldı ve ikinci yarıyı da önde bitirmiş oldu.

Üçüncü Yarı: Son yarıya başlarken DarkPassage Ashe, Nami, Reksai, Syndra ve Gankplank ile başladı. SuperMassive ise Ekko, Graves, Lissandra, Karma ve Jhin ile başladılar.

lol-turkiye-sampiyonasi-2016

 

TBF 2016 Şampiyonu Dark Passage Oldu

Açıkçası şampiyonanın ilk başlarında taraftarlar SuperMassive‘yi destekliyorlardı. Oyunun ilerleyen dakikalarında DarkPassage bir açıldı, pir açıldı. Girilen fightlarda DP açık ara üstünlük sağlayarak bir kez daha ne kadar tecrübeli olduğunu göstermiş oldu.

Her ne kadar geçen seneki oyuncuları göremesek de, turnuvadan büyük zevk aldığımızı belirtebilirim. Bundan sonraki süreçte DarkPassage Avrupa Şampiyonası‘na yükselerek Türkiye’ye temsil etme hakkını da kazanmış oldu.

League of Legends Türkiye Büyük Finali 2016 etkinliğinden çekmiş olduğumuz fotoğraflara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

NOT: Çekilen tüm fotoğrafların telif hakkı PC Hocası‘na aittir. Farklı web siteleri ve yayınlarda kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır. Tespiti halinde işlem başlatılacak olup, izinsiz kullanılamamaktadır.

lol-turkiye-sampiyonasi-2016-2

 

lol-tbf-2016

 

lol-tbf-2016-2

 

lol-tbf-2016-3

 

lol-tbf-2016-4

 

lol-tbf-2016-5

 

lol-tbf-2016-6

 

lol-tbf-2016-7

 

lol-tbf-2016-8

 

lol-tbf-2016-9

 

lol-tbf-2016-10

 

lol-tbf-2016-11

 

lol-tbf-2016-12

 

lol-tbf-2016-13

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler