Cuma, Nisan 19, 2024

Lenovo, ThinkBook Plus Gen 2i Modelini Duyurdu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Teknoloji fuarı CES 2021 tam hızıyla ve heyecanıyla devam ediyor ve teknoloji üreticisi Lenovo, 11. Nesil Intel Core işlemcilere sahip yeni ThinkBook Plus Gen 2i modelini, daha büyük bir e-Ink (elektronik mürekkep) ekran kapağı ve kablosuz şarj desteği ile birlikte duyurdu. Lenovo ThinkBook Plus Gen 2i, aşağıdaki geliştirmelerle birlikte satışa çıkacak.

  • E-Mürekkep ekranı, %48 ekran / kasa (STB) oranından %68 oranlarına yükseldi ve 12 inç daha geniş bir kullanım alanı sağladı ve bu üst kapak ekranının çözünürlüğü, ana ekranın 2560 × 1600 çözünürlüğüne uyacak şekilde artırıldı.
  • Performans, daha iyi bir yenileme hızıyla iyileştirildi ve e-Ink Kullanıcı Arabirimi (UI), en çok kullanılan bilgilere daha sezgisel erişim sağlamak için yeniden düşünüldü ve yeniden tasarlandı, artık üretkenlik uygulamalarını kapağı açmadan çalıştırmak için esnek seçeneklerle birlikte kullanılabilecek.
  • Yeni daha ince (13,9 mm) ve daha hafif (1,3 kg) model, neredeyse kenardan kenara ekran deneyimi için STB oranının %78’den yaklaşık %90’a yükseldiğini de gören yeni 16:10 düşük mavi ışıklı ekranlara geçiş yapıyor.
  • Dokunma etkileşimi, daha fazla kullanılabilirlik için belirli uygulamaları otomatik olarak başlatan yeni bir garajlı kalemle geliştirildi.
  • Bağlantı, Intel Thunderbolt ™ 4 bağlantı noktalarını, Wi-Fi 6’yı ve Energysquare’in Power by Contact teknolojisiyle desteklenen yeni bir isteğe bağlı ThinkBook Şarj Matını içerir, 15 saate kadar veya kullanım sırasında 24 saate kadar şarj sağlayan daha büyük pili kablosuz olarak şarj edebilir ve bu destek yalnızca e-Mürekkep ekranı için geçerli.

Yeni ThinkBook 13x i, yalnızca 12,9 mm kalınlığında ve 1,2 kg’dan hafif olan en ince 13 inçlik iş dizüstü bilgisayarlarından biridir. E-Ink ekranı dışında ThinkBook Plus Gen 2 i’nin tüm iyileştirmeleriyle birlikte geliyor.

Lenovo Thinkbook Plus Gen 2i fiyatları ne kadar olacak?

  • ThinkBook Plus Gen 2 i, 2021’in 1. çeyreğinden itibaren 1549 $ ‘dan satışa sunulacak.
  • ThinkBook 13x i, 2021’in 1. çeyreğinden itibaren 1199 $ ‘dan satışa sunulacak.
  • ThinkBook 14p, 2021 yılının 1. çeyreğinden itibaren 849 $ ‘dan satışa sunulacak.
  • ThinkBook 16p, 2021’in 1. çeyreğinden itibaren 1299 $ ‘dan satışa sunulacak.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler