Cuma, Nisan 19, 2024

Lenovo Yoga Slim 7i Pro OLED Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Lenovo, CES 2021’de Lenovo Yoga Slim 7i Pro‘nun yeni bir varyantını duyurdu. İlk olarak geçen yıl duyurulan yeni Lenovo Yoga Slim 7i Pro, Intel Tiger Lake işlemci ve özel Nvidia GeForce MX450 grafikleri ile desteklenen devasa 14 inç 90 Hz OLED ekrana sahip Intel Evo sertifikalı bir dizüstü bilgisayar.

OLED teknolojisine sahip ekran , 16:10 en boy oranı, 90 Hz yenileme hızı, %100 PCI-P3 ve %125 sRGB ile 2880 x 1800 piksel çözünürlüğe ve HDR ve Dolby Vision desteğine sahip. Lenovo’ya göre, kroma özellikleri LCD teknolojisine göre 1,25 kata kadar yükseltilerek daha yüksek renk frekansı ve siyah doygunluğu ile sonuçlanır ve bir OLED panele sahip olan ekran, LCD teknolojisinden 667 kat daha yüksek kontrast oranları sunar.

lenovo yoga slim 7i pro oled 2 1
Lenovo Yoga Slim 7i Pro OLED Tanıtıldı! 2

Lenovo Yoga Slim 7i Pro, M.2 NVMe SSD PCIe üzerinde Intel Iris Xe grafik, maksimum 16 GB RAM ve 1 TB depolama alanına sahip bir Intel Tiger Lake işlemciye (Core i7’ye kadar) sahiptir. İsteğe bağlı olarak GeForce MX450’ye kadar bir Nvidia grafik kartı ekleyebilirsiniz.

Ayrıca, Windows Hello, Dolby Atmos teknolojisine sahip iki Harman hoparlör, WiFi 6 bağlantı teknolojisi,, Bluetooth 5.0, 3.5 mm ses jakı, bir USB 3.2 Gen1 ve iki USB Type-C portu sayesinde yüz tanıma yoluyla kimlik doğrulamaya olanak tanıyan çift mikrofonlu kızılötesi bir web kamerasına sahipti. Ek olarak cihazda Thunderbolt 4 bağlantı noktaları da bulunuyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler