Perşembe, Mayıs 9, 2024

LG OLED Flex’in Fiyatı Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz aylarda tanıtımı yapılan LG firmasının yeni oyuncu monitörü, LG OLED Flex‘in fiyatı belli oldu. Ancak pek de hoşunuza gitmeyeceğe benziyor.

LG OLED Flex Özellikleri

42 inç OLED ekrana sahip olan monitör, istediğiniz durumlarda düz olmaktan çıkıp 900 Radyan kavis aralığına kadar esneyebiliyor. Bu kavis aralıklarını ise 20 farklı şekilde dilediğimiz gibi yönetebilme imkanına sahibiz.

120Hz ekran yenileme hızı, HDMI 2.1 desteği, G-Sync ve FreeSync Premium teknolojileri, Dolby Atmos desteği, Yapay zeka destekli AI Game Sound teknolojisi, 2 adet toplamda 40W hoplarlör, Wi-Fi 6 ve BlueTooth 5.0 gibi özelliklere sahip olan monitör, bütün bunların yanında 0.1 ms gecikme değeri ve %100 renk hassasiyeti sertifikasına da sahip.

TV Lifestyle Flex 12 Shield Design Desktop

Stand ile birlikte yukarı aşağı hareket edebilen monitör, LG’nin 9. Nesil AI Grafik İşlemcisi ile, video algoritmalarını birleştirerek en iyi görüntü kalitesini amaçlıyor. Ayrıca firma, bu monitör için günde 10 defa kavisli hale getirdiğiniz taktirde, 10 yıla kadar ömür vadediyor.

Gelelim bu ekranın fiyatına. 18 Ocak tarihinden itibaren piyasada olacak ürünün, 3099$ değerinde bir fiyat etiketi bulunuyor. 1 dolar biz bu yazıyı yazdığımız vakitlerde 18,63 Türk Lirası‘na eşdeğer. Ürünün fiyatını doğrudan TL’ye çevirdiğimizde ise 57733 Lira gibi bir değer ile karşılaşıyoruz, tabii ki bunun sadece vergisiz fiyat olduğunu da unutmayalım.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler