Cuma, Mart 29, 2024

LG OLED TV, Xbox Series X için Microsoft ile Partnerlik Kurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

LG ve Microsoft Xbox, Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Asya-Pasifik’teki önemli pazarlarda özel bir pazarlama ortaklığı kurdu. Bu ortaklığın bir parçası olarak LG OLED TV, Microsoft’un bu bölgelerdeki yeni konsolunun resmi TV ortağı oldu. Ayrıca LG ve Microsoft, tüketicilere bir LG 2020 OLED TV’de Xbox Series X’in gücünü deneyimleme fırsatı sunmak için belirli perakende konumlarında özel etkinlikler düzenleyecek.

LG OLED Xbox Series X
LG OLED TV, Xbox Series X için Microsoft ile Partnerlik Kurdu 2

LG OLED TV’nin öne çıkan özellikleri

  • Düşük giriş gecikmeli ultra hızlı 1 ms yanıt süresi ve Değişken Yenileme Hızı (VRR), Otomatik Düşük Gecikme Modu (ALLM) ve gelişmiş dönüş ses kanalı (eARC) dahil olmak üzere en yeni HDMI teknik özelliklerini destekleme gibi özelliklerle oyunlar yalnızca görünmekle kalmaz daha iyi ses verir, daha duyarlıdırlar.
  • Bu özellikleri desteklemeye hazır dört bağlantı noktasıyla LG’nin OLED TV’leri, konsollardan bilgisayarlara kadar çok sayıda dişli ayarı için eşzamanlı bağlantıların tüm avantajlarını sunar.
  • İkilinin gelişmiş birleşik işlem gücü, oyuncuların gerçek zamanlı ışın izleme grafik teknolojisindeki en son gelişmelerden yararlanmak için saniyede 120 kareye kadar 4K oyunun keyfini çıkarmasını sağlar.
  • LG’nin 2020 OLED TV’leri, yeni HGiG profilini ilk destekleyenler ve HDR Gaming Interest Group’un kurucu üyeleri olarak LG ve Microsoft, en yeni HDR başlıklarının tam olarak geliştiricilerinin istediği gibi görüneceğinden eminler.
  • Kendinden aydınlatmalı piksel teknolojisi ile LG OLED TV, canlı, doğal renkler ve sonsuz kontrastla üstün görüntü kalitesine sahiptir. Dolby Vision ve Dolby Atmos’u destekleyen ilk TV ve ilk oyun konsolu olan LG OLED TV ve Xbox Series X, dinamik görüntü ve seslerle oyuncuları aksiyonun derinliklerine çekecek.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler