Cuma, Nisan 26, 2024

PlayStation 5 için İlk Sistem Yazılımı Güncellemesi Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony, PlayStation 5 için ilk sistem yazılımı güncellemesini duyurdu ve yayınladı.

Versiyon 20.02-02.25.00 güncellemesi 868MB boyutunda bir güncelleme olarak yayınlandı.

https hypebeast.com image 2020 11 sony playstation 5 closer look release info 001

https hypebeast.com image 2020 11 sony playstation 5 closer look release info 022

Sony, 19 Kasım’dan itibaren satışa sunulacak. Ek stokların mağazalarda bulunmayacağını söyledi. İnsanların büyük kalabalıklar içinde mağazalarda toplanmasını istemedikleri için mantıklı bir seçim olacak gibi duruyor.

PlayStation’dan alıntı yapmak gerekirse: “Lansman gününde (bölgenize bağlı olarak 12 Kasım veya 19 Kasım) mağazada satın alınabilecek birimler olmayacak. Lütfen lansman gününde kamp yapmayı veya yerel perakendeciniz de sıraya girmeyi planlamayın satın almak için bir PS5 konsolu bulma umuduyla. Güvende olun, evde kalın ve çevrim içi siparişinizi verin.” diye bir yazı paylaştı.

Gelelim yazılım güncellemesine

Bu sistem güncellemesi, sistem performansını iyileştiriyor. Ancak kullanıcılara göre birtakım sorunların hala devam ettiği belirtiliyor. Marvel’s Spider-Man Remastered çalışırken konsolu dinlenme moduna alınca meydana gelen çökmeler ve harici bellek ilişkili çökmeler gibi sorunların devam etmekte. Ancak geliştirici ekip yaşanan sorunlar hakkında çözüm aramaya devam ediyor.

PS5 geçtiğimiz hafta Amerika Birleşik Devletleri, Japonya, Kanada, Meksika, Avustralya, Yeni Zelanda ve Güney Kore gibi ülkelerde satışa sunuldu. İçinde ülkemizinde bulunduğu birkaç ülkede ise 19 Kasım’da çıkışını gerçekleştirecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler