Perşembe, Nisan 25, 2024

LG’nin Oyunculara Hitap Eden Dizüstü Bilgisayarı ‘UltraGear 17G90Q’ Duyuruldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

LG Electronics’in Amerika Birleşik Devletleri merkezi, ilk oyunculara yönelik dizüstü bilgisayarları olan LG UltraGear 17G90Q modelini resmi olarak duyurdu. Dizüstü Bilgisayar, 11. Nesil Intel Tiger Lake H işlemciden gücünü alıyor ve grafik konusunda ise NVIDA GeForce RTX 3080 Max-Q grafik kartını içerisinde barındırıyor, çift kanallı bellek ve ultra hızlı çift SSD depolama alanı sunuyor. 1 ms (milisaniye) tepkime süresi ve 300Hz yenileme hızına sahip 17 inç IPS panel ile akıcı bir oyun deneyimi sunuyor.

LG UltraGear 17G90Q, tüm bu üst düzey teknolojinin ısınmasını engellemek ve performans kaybını ortadan kaldırmak, serin bir çalışma ortamı sunmak için buharlı soğutma sistemini kullanıyor.

UltraGear 17G90Q, tipik olarak LG’nin dizüstü bilgisayar modellerinde görmeye alışık olduğumuz gibi ince ve hafif bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor; 0,84 inç’in altında bir kalınlığa ve 5,952 pound (2,5 kg) ağırlığından daha az ağırlığa sahip, dizüstü bilgisayarın sahip olduğu tüm bu donanımlar ise alüminyum bir kasanın içerisinde geliyor.

LG UltraGear Gaming 01 scaled 1
LG'nin Oyunculara Hitap Eden Dizüstü Bilgisayarı 'UltraGear 17G90Q' Duyuruldu! 2

Dizüstü bilgisayar, kullanıcıların oyunlarla ilgili seçenekleri özelleştirmesine olanak tanıyarak CPU ve GPU TDP saatlerini ve bellek paylaşım hızları da dahil olmak üzere çeşitli performans verilerini gerçek anlamda izlenmesine olanak tanıyan LG’nin oyun yazılımı LG UltraGear Studio aracılığı ile oyun deneyimini daha da optimize edilmiş hale getiriyor.

RGB aydınlatma ile gelen klavyede istediğiniz bir tuşa dilediğiniz renk seçeneğini atayarak zevkinize göre kişiselleştirme yapabiliyorsunuz. Yerleşik iki yönlü hoparlör sistemi ile birlikte gerçekçi, üç boyutlu bir ses deneyimi de elde ediyorsunuz. DTS:X Ultra teknolojisini destekleyen hoparlörler, oyun ortamındaki seslerin yönünü ve konumunu doğru bir şekilde ileterek oyuncuların takım arkadaşlarını bulmalarına ve düşmanlarını daha kolay takip etmelerine yardımcı oluyor.

Intel Killer Wireless teknolojisi ile birlikte gelen dizüstü bilgisayar, gecikme yaşanmadan sorunsuz bir biçimde çevrimiçi oyun deneyimi almanızı sağlıyor. LG’nin ilk oyunculara yönelik dizüstü bilgisayar UltraGear 17G90Q, 2022 yılının ilk çeyreğinde Amerika Birleşik Devletleri ve Güney Kore’de satışa çıkıyor olacak daha sonrasında ise küresel çaptaki pazarlara sunulacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler