Perşembe, Nisan 25, 2024

Logitech G633 Ön İncelemesi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Logitech tarafından üretilen 7.1 Dolby Surround ses ve DTS desteği ile oyun keyfini katlamak isteyen kişiler için piyasada en çok tutulan kulaklıklardan birisi olan Logitech G633 ön incelemesi rehberi ile karşınızdayız. Bu rehberde Logitech G633‘ün artılarını, eksilerini ve performansını değerlendirdikten sonra oyunculara sunduğu avantajları inceleyeceğiz.

Logitech G633 Kulaklık Oyunculara Neler Sunuyor ?

Çeşitli özellikleri ile dikkat çekebileceğini düşündüğümüz Logitech’in Gaming ailesinden birisi olan bu kulaklık sayesinde, alışıla gelmiş tasarımlardan ziyade siyah ve mavi tondaki çekici renkler kulaklığı cazip hale getiriyor. Tasarım açısından oyuncuları cezbedebilecek türde olan Logitech G633 performans tuşları ile dolu.

Oyuncuların bir oyuncu ekipmanından en fazla bekleyebileceği şeylerden birisi olan programlanabilir tuşları, Logitech G633 için de geçerli. 3 adet programlanabilir tuş sayesinde isterseniz ses profillerini kaydedebiliyor, isterseniz oyun içi özellikleri tercih edebiliyorsunuz.

logitech-g633-incelemesi
Aynı Anda Hem Telefonda, Hem Bilgisayarda

Logitech G633 modelinde yine alışılmışın dışına çıkarak farklı bir özellik ilave etmiş. Kulaklığı bilgisayarınıza USB kablosu ile bağlayıp, aynı zamanda telefonunuza 3.5 mm jack ile giriş yaparak bağlayabiliyorsunuz. Böylece oyununuzdan kopmadan, aynı anda da bilgisayarınızdan müzik açabilmeniz mümkün. Açıkçası bir kulaklık için çok iyi düşünülmüş özelliklerden birisi diyebilirim.

Ek olarak tüm bu özelliklerin yanı sıra, mikrofon kalitesi biraz kronik olarak Logitech oyuncu kulaklıklarına göre düşük kalmış. Kulaklığın performansını beğenmediğimi söyleyebilirim. Aynı zamanda Xbox One ve PS4 ile birlikte uyumlu olarak çalışabilen Logitech G633, AUX girişi sayesinde her moda göre şekil alabiliyor.

G633
Tek Tuş İle Geçiş

Kulaklığı kullanırken USB ile Jack girişi arasında geçiş yapabilmenizi sağlayan bir tuş bulunuyor. Bu tuşa basarak istediğiniz anahtara yönlenebiliyorsunuz. Tüm bunların yanında yazımızın başında da bahsetmiş olduğum gibi, görsellik açısından ve konfor açısından sağlam olduğunu vurgulamakta fayda var. Bazı kulaklıklar vardır, belli bir süre kulağınızda kaldıktan sonra kulağınız ağrı yapmaya başlar. Logitech G633 modelinde kesinlikle böyle bir durum söz konusu değil.

Kulağınızı çevreleyen kumaş yastıkları sayesinde hem terlemeden, hem de rahat bir deneyim yaşayabilmeniz için düşünülmüş. 40 mm’lik sürücüleri 20 Hz – 20 KHz aralığında çalışırken, 39 Ohm ve 5000 Ohm empedans değeri bulunuyor. Kulaklıkta ise 107 dB SPL/mW hassasiyet duyabiliyorsunuz. Ayrıca başarısız olan mikrofonun frekans yanıtı ise 100 Hz ile 200 KHz aralığında bulunuyor.

G633-Logitech
Logitech G633 Almalı mıyım ?

Eğer bu rehberimizi okuduktan sonra kendinize yukarıdaki soruyu soruyorsanız, şık aydınlatması, güçlü ve ince sesleri size sunacak yeteneğe sahip. Çoklu platformlarda uyumluluğu ile hepsi bir arada çözüm sunabiliyor. Ancak mikrofona değer veriyorsanız, Logitech G633 modelini almanızı tavsiye etmiyorum. Mikrofon bu kulaklıkta çok da başarılı olmamış.

Logitech G633 modelinin şuanda piyasa satış fiyatı 500 TL’den başlayan fiyatlar ile teknoloji marketlerde ve internet sitelerinde bulunuyor. Rehberimizdeki Logitech G633 modeli hakkında aklınıza takılan bir yer varsa, aşağıdaki yorum bölümünden bizlere ulaşabilirsiniz.

Logitech G633 Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler