Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Logitech ile İşe ve Okula Dönüş Hazırlığı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yaz dönemi artık bitti. Eylül ayı geldi çattı. Tabii ki Eylül ayıyla beraber okul ve iş hayatına hazırlık dönemi de başladı. Uzun bir tatil döneminden sonra artık öğrenciler ve iş hayatındaki profesyoneller için hazırlanma vakti.

Hem öğrenciler için okul hayatında hem de profesyoneller için iş hayatında başarıyı yakalamak adına, her zaman olduğu gibi teknolojik ekipmanların da önemi büyük.

Logitech, hem iş hayatında teknolojik ekipmanlara ihtiyaç duyan profesyoneller hem de okul hayatında teknolojik ekipman ihtiyacı olan öğrenciler için birbirinden işlevsel teknolojik ürünlerini sunuyor.

Logitech ile Okula Dönüş

Okula dönüşü, teknolojik ekipmanlarını da yenilemek için doğru bir zaman olarak gören öğrencilerin yardımına Logitech yetişiyor.

Bütçe dostu bir kamera arayan öğrenciler için Logitech C270 HD Webcam, online derslere katılacak öğrenciler için en önemli aksesuarlardan biri olmaya aday. Geniş ekranda net ve pürüzsüz bir görüşme deneyimi sunan C270, mikrofon kısmında da gürültü engelleyici mikrofon özelliğiyle kalabalık ve sesin yüksek olduğu ortamlarda bile seslerin net olarak duyurulmasını sağlıyor.

Logitech

Üstelik C270 HD Webcam; Microsoft Teams, Zoom ve Skype gibi uygulamalarla da tam uyum içerisinde çalışıyor.

iPad Pro modelleri için geliştirilen klavyeli kılıf Slim Folio Pro ise okuma, çizme ve yazmadan oluşan 3 kullanım moduyla beraber çok yönlü bir kullanım sunulmasını sağlıyor.

Logitech

Dayanıklı, öğrenci dostu tasarıma sahip dijital kalem Crayon ise  not almayı, çizim yapmayı, işaretlemeyi, vurgulama hareketlerini kolaylaştıran ultra duyarlı ve hassas Apple Pencil teknolojisine sahip olmasıyla öne çıkıyor.

Logitech

Logitech’in son nesil renkli mouse ve klavye modelleri ise uzun yaz tatili sonrasında okul alışverişinin daha da renklenmesini sağlıyor. Ders çalışmayı eğlenceli bir hale getiren renkli mouse ve klavye modelleri, gençlerin yeni gözdesi olmaya da aday.

POP Mouse ve POP Keys klavye, özel emoji tuşları sayesinde kullanıcıların kendilerini kolaylıkla ifade etmelerini ve daha eğlenceli bir kullanım elde etmelerini sağlamakta.

Logitech

Logitech

K380 kablosuz klavye; tablet, akıllı telefon ve bilgisayarda rahatlık ve konforu aynı anda sunarken, klavyenin yanında çok yakışan sessiz Pebble M350 kablosuz mouse ise çalışırken hem şıklık hem de rahatlık arayanların vazgeçilmezi oluyor.

Logitech

Logitech ile Kampüse Dönüş

Logitech, kampüse dönüşle beraber iyi bir mouse arayan kullanıcılar için de güzel alternatifler sunuyor. Ergonomi ve sessizliğe önem veren kullanıcılar için tasarlanan Lift Vertical Mouse, hiç gürültü çıkarmayarak üniversite öğrencilerinin odağının da çalışmada kalmasını sağlıyor. Tabii ki sessiz çalışma sayesinde öğrenciler, çevresindekileri de gürültü ile rahatsız etmemiş oluyor.

Lift Vertical Mouse, nispeten daha küçük elli kullanıcılara hitap eden yapısı, sol elini kullananlar için özel olarak üretilmiş olan modeli ve zengin renk seçenekleriyle ilgiyi üzerine çekmekte.

Logitech

MX Anywhere 3 mouse ise kampüste, evde, kafede ve hatta cam dahil her yüzeyde çalışmak isteyen öğrenciler için en iyi alternatif olarak öne çıkıyor. Ultra hassas ve ultra hızlı olan MX Anywhere 3, hem Mac cihazlar için hem de Windows cihazlar için de tam uyum sunuyor.

Kolay taşınabilir olan MX Anywhere 3 mouse, özelleştirilerek, spesifik çalışma/proje akışı için her eylemi yapılandırmayı ve önceden tanımlanmış yapılandırmalar sayesinde daha hızlı çalışmayı sağlıyor.

1662472031 High Resolution PNG MX Keys AMAZON BLACK NPR

Logitech’in şimdiye kadarki en sessiz mekanik klavyesi olan MX Keys Mini, üniversite öğrencilerinin ihtiyacına yönelik, yerden tasarruf sağlayan minimalist bir tasarım yapısıyla geliyor.

Logitech

Kampüse dönüş, mobil çalışma dönemine de dönüş demek. Mobil kullanıcıların hayatını kolaylaştıran arkadan aydınlatmalı olan Combo Touch klavyeli iPad kılıfı, okuma modu, yazma modu, görüntüleme modu ve çizim modu olmak üzere 4 farklı kullanım modu sağlıyor. Klavyeli kılıf, iPad’da gezinmeyi, elektronik tabloları, belgeleri ve daha fazlasını kolayca düzenlemeye izin veriyor.

Logitech

Logitech ile İşe Dönüş

Verimliliğini arttırarak çalışma alanını yenilemek isteyen profesyoneller için Logitech’in en yeni mekanik klavyeleri öne çıkıyor.

Logitech Master serisine yeni eklenen yüksek performanslı, hassas izleme özellikleri olan ve mekanik yazma özellikleriyle dikkat çeken MX Mekanik klavye ve MX Master 3S Mouse, profesyoneller için en iyi alternatifler arasında yer alıyor.

Logitech

MX Mekanik Klavye hem mekanik klavyenin farklı yazma hissiyatını deneyimlemek isteyen hem de profesyonel masaüstü klavyeleriyle de aynı deneyim ve kontrol hissine ihtiyaç duyan kullanıcılara özel olarak geliştirildi.

MX Master 3S Mouse modeli ise hemen her yüzeyde çalışabilen yapısı, 8.000 DPI’lık optik sensörü, %90 daha sessiz tıklama teknolojisi ile öne çıkmakta.

Logitech’in profesyonel kullanıcılar için geliştirdiği MX Keys Klavye modeli ise akıcı tuş vuruşları ve tuşlara basıldığında doğru dokunsal tepkileri ile birinci sınıf yazma deneyimi yaşatıyor.

Başarılı toplantılar geçirmenin sırrı görüntü ve kaliteli ses iken Logitech C922 HD Webcam, yüksek ses kalitesi sayesinde çalışanların en büyük kurtarıcısı olmaya aday. C922 Webcam, HD kalitede saniyede 30 kare hızda 1080p ya da 60 kare hızda 720p kalitedeki görüntüye ve pürüzsüz ses kaydına imkan tanıyor.

Tüm bu ürünlerle beraber Logitech, hem okula dönen öğrenciler hem de iş hayatına dönen profesyonellerin yanında.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler