Perşembe, Nisan 25, 2024

Logitech’ten Lightspeed Kablosuz Özellikli Oyuncu Ekipmanları!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Logitech her geçen gün yeni teknolojiler ile ekipmanları arasına yenilerini katıyor. Şimdide kablosuz özelliğe sahip yeni canavarlarını tanıttı.
Logitech ekipman anlamında son derece gelişmiş ve kaliteli bir marka. Ürünlerini fiyatı ucuzdan tuzluya doğru değişirken her geçen gün yenilerini ekliyor. Şimdide Logitech G serisine bir mouse, bir mousepad ve bir mekanik klavye ekledi.Bu ürünler baştada bahsettiğimiz gibi kablosuz. Ayrıca Hero optik sensörüde beraberinde getiriyor. Tabi akıllarda oluşan soru ” Hero optik sensörü ne ?, Neye yarar? ” şeklinde.
Logitech tarafından geliştirilen bu sensör kablosuz mouselerde daha yüksek performans ve daha uzun pil ömrü vaad ediyor.Piyasaya göre daha yüksek verim elde eden Hero, 10 kat daha fazla güç verimi sağlıyor. Sadece bunlarla kalmayarak 12.000 DPI‘a kadar çıkan mouse hassasiyeti ile daha fazla isabet oranı ve duyarlılık sağlıyor. Bu özelliktende bahsettiğimize göre artık Logitech’in yeni ürünleri inceleyebiliriz.
Logitech G840 XL Mousepad
Logitech’in yeni ürünleri arasından ilk mousepad ile başlayalım. Bu mousepad adındaki XL’ı genişliğinden alıyor. Klavye ve mouse’u rahatça üzerine sığdırabileceğiniz masa boyu bu mousepad ile oyun keyfinizi en üst seviyeye çıkarabilirsiniz. Oyuncuların neredeyse yarısı mousepad kullanmazken; Mousepad’in mouse verimini son derece arttırdığınıda belirtmek istedim. G840 XL mouse’un hem hızlı hemde yavaş hareketlerinde optimizasyonu gayet iyi şekilde sağlarken; isabet oranınızıda arttıyor.
Bazı mousepad’lerde hızlı harekelerde bulunduğunuzda mousepad’in kayıp gittiğini farkedebilirsiniz. G840 XL ise bunu önlemek için kumaşa sabitlediği kauçuk ile zemini kavrıyor ve hızlı hareketlerde mousepad’in kaymasını veya toplanmasını engelliyor. Ayrıca ürün kolayca toplanabiliyor ve beraberinde gelen kabı ile taşınabiliyor.
Logitech 3
Logitech G613 Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi
Kablolu klavyelerin kablosuz klavyelere göre daha hızlı tepkime süresi olduğunu biliyoruz. Ancak yeni teknolojiler ile durum neredeyse aynı oluyor. Logitech’in G613 Kablosuz klavyesinde kullandığı Lightspeed teknolojisi ile 1ms tepkime süresine ulaşabiliyorsunuz. Yine kablosuz klavyelerin en büyük sorunlarından birisi olan pil ömrü de Logitech G613’te yok. 2 adet AA pil ile 18 ay‘a kadar pil ömrü sunan G613, kablosuz olduğunu hatırlatmıyor bile.Yine oyuncu klavyelerinin vazgeçilmezi olan oyuncu tuşlarıda G613’de mevcut. 6 adet G tuşu ile Romer-GTM tuş anahtarınıda beraberinde getiriyor. Bu teknoloji ise daha yüksek performans ve dayanıklılığı sağlıyor. Ayrıca diğer mekanik klavyelere göre %25‘e kadar daha hızlı olduğu söyleniyor. Ayrıca klavye Bluetooth özelliği ile birden fazla cihaza bağlanabiliyor.

logitech 4

Logitech G603 Kablosuz Oyuncu Mouse’u
Logitech’in Hero sensörüne sahip ilk mousesi G603, 500 saatlik kesintisiz oyun performansı sağlıyor. Bu performansı ise 12.000 DPI‘a kadar çıkabilen hassasiyeti ile süslüyor.Oyun oynamadığınız zaman ise LO modunda 8ms tepkime süresi ile batarya ömrünü uzatıyor. Öyle ki yine klavyede olduğu gibi 2 AA pil ile 18 ay‘a kadar pil ömrü sunuyor. Lightspeed teknolojisi ile kablosuz mouse’un hakkını vererek bazı kablolu mouseleri arkasında bırakıyor.
Logitech 1

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler