Perşembe, Nisan 25, 2024

Macera arayanların yeni arkadaşı Deliçeri

Paylaş

silkroad gaminggentr

2012 yılında hayallerinin peşinden koşan 5 girişimci genç tarafından temelleri atılan Imagine Codes’un ses getirecek projesi ‘’Deliçeri’’, Platform Run oyunları arasında çocukların ve gençlerin yeni vazgeçilmezi olmaya aday.Yerli girişimcilerin yapımında emek verdiği mobil oyun gerek hikayesi gerekse kurgusu ile adından çok bahsettireceğe benziyor.

deliceri2

 

Osmanlı İmparatorluğu’nun görkemli günlerini yaşadığı bir dönemde adalet ve cesaretiyle cihana hükmeden Padişah’ın, Deli Birliği’nden ayrılarak Yeniçeri Ocağı’na geçen ve namı Deliçeri olarak tüm orduya yayılan yiğit bir cengavere verdiği zorlu görev üzerine kurulan oyun, iddiasıyla geliyor. Oyunda Bizans kalelerinden birine sızıp kuşatma öncesi bilgi toplamaya çalışan Deliçeri, kendisi için kolay olan bu görevi başarıyla yerine getiriyor. Fakat topladığı bilgileri ulaklar ile padişaha yolladıktan sonra geri dönmeye hazırlanırken kale kumandanının güzeller güzeli kızına gönlünü  kaptıran Deliçeri için işler bir anda değişiyor. Kale kumandanı kuşatma başladığında kızını da yanına alıp kaçınca macera da başlamış oluyor. Oyun severler, tunç bilekli kahraman Deliçeri’nin karşısına çıkan tüm zorlukları aşarak sevdiği kıza kavuşması için kıyasıya bir mücadeleye giriyor.

deliceri_afis006

 

Her anı ile macerayı ve heyecanını sonuna kadar hissettirecek olan Deliçeri oyunu,Yakın zamanda Apple Store ve Google Play’deki yerini alacak.

deliceri_afis007

 

Türk developerların kendi geliştirdiği yazılım ile oyun sektöründe iddaalı olma peşinde olan ekibin Animasyon ve İllüstrasyon tasarımlarını Kübik Stüdyo Hakan Taşkıran tarafın’dan yapılmıştır.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler